Stichting FIRST Fiscale Rechtshulp

De Stichting FIRST Fiscale Rechtshulp is in september 2012 opgericht door studenten Fiscaal Recht en Fiscale Economie. De Stichting FIRST Fiscale Rechtshulp is de opvolger van de Stichting Fiscale Rechtshulp Limburg. De stichting houdt zich bezig met het gratis verlenen van advies op gebied van belastingzaken. Onze stichting is op 2 locaties actief: Roermond en Maastricht. Elke locatie kent zijn eigen doelgroep.

In Roermond helpen wij alleen personen met een inkomen beneden de inkomensgrens (+/- € 33.000,-). Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het invullen van belastingaangiften voor de inkomstenbelasting. Daarnaast houden we ons bezig met het opstellen van beroepschriften en bezwaarschriften tegen belastingaanslagen, het invullen van een verzoek tot kwijtschelding en andere hiermee samenhangende werkzaamheden.

Iedere woensdag zijn cliënten op afspraak welkom in een van onze vestigingen te Roermond. De cliënt wordt binnen een tijdsbestek van ongeveer minuten geholpen door twee van onze medewerkers. Sommige mensen komen naar het spreekuur voor het laten invullen van hun aangifte, maar willen daarnaast graag een praatje maken of andere juridische problemen met je bespreken.

In Maastricht helpen wij (internationale) studenten met het invullen van hun belastingaangiften. Tevens houden wij ons hier ook bezig met het opstellen van beroepschriften en bezwaarschriften tegen belastingaanslagen, het invullen van een verzoek tot kwijtschelding en andere hiermee samenhangende werkzaamheden.

Voor meer informatie of aanmelden kijk op onze website www.firstrechtshulp.nl of neem contact op met:

bestuur@firstrechtshulp.nl

logosffr

Voorzitter
Art Karakushi  

Vice-voorzitter
Sander Beek

Secretaris
Cédric Eywoudt

Penningmeester

 

Bestuur 2022-2023

(v.l.n.r. Dany, Sander, Art en Cédric) 

Sponsoren:

Logo-clean-small