Stichting Landelijk Overleg Fiscalisten (LOF) is een samenwerkings- verband tussen alle landelijke fiscale studieverenigingen. De volgende verenigingen zijn opgenomen in het LOF:

De Stichting beoogt activiteiten voor alle fiscale studenten in Nederland te organiseren. Daartoe is de Stichting oprichter en beheerder van het fiscale studentenmagazine van Nederland, Forfaitair, en wordt er jaarlijks een congres georganiseerd.

LOF Congres 2016 in Rotterdam
Op 16 september 2016 wordt het LOF Congres georganiseerd in de Rotterdamzaal van het WTC, Rotterdam.

De dag zal in de ochtend starten in het middelpunt van de Rotterdamse binnenstad met de opening van het plenaire congres gedeelte. In de Rotterdamzaal van het WTC aan de Beurstraverse zullen enkele sprekers, zowel uit de praktijk als uit de wetenschap, hun visie uiten over de rol van fiscaliteit binnen de illustere wereld van de M&A. Na een drietal presentaties over financiering van een deal en de tegengestelde belangen van de koper en verkoper zullen de sprekers in discussie gaan onder leiding van de dagvoorzitter. In deze discussie worden de fiscale belangen van de kopende en verkopende partij lijnrecht tegenover elkaar gezet en is er de mogelijkheid om als student te participeren. Na de lunch gaat de dag verder met twee workshoprondes. De workshops zullen worden ingevuld door de kantoren, uiteraard met een raakvlak met de M&A praktijk. Vervolgens zal er een banenborrel plaatsvinden om daarna aan tafel te gaan met de deelnemende kantoren. Traditiegetrouw zal de dag eindigen met een afterparty in het centrum van Rotterdam.

Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar www.lof.nl!

NOB/LOF Scriptieprijs
De NOB/ LOF scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het LOF Congres. Studenten fiscale economie of fiscaal recht die aangesloten zijn bij een van de fiscale studieverenigingen kunnen meedingen om deze prijs die €2.500 bedraagt. Daarnaast zal de winnende scriptie in boekvorm worden gepubliceerd en uitgegeven door Kluwer in de NOB/LOF-scriptiereeks.

LOF Congres 2014 in Maastricht
Op 26 september 2014 werd het jaarlijkse LOF Congres georganiseerd in Maastricht. Het thema dat jaar was “Beyond BEPS”, waarbij uit verschillende invalshoeken de problematiek rondom de strijd van de OECD tegen belastingontwijking werd besproken.