V.l.n.r.: Debbie, Rachelle, Sanne, Niek

Voorzitter
Sanne Fresow

Secretaris
Rachelle Jacobs

Penningmeester
Niek Cuijpers

Commissaris Intern/Vicevoorzitter
Debbie Koedam 

Voorzitter

Als Voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging. Dit betekent dat ik het algemeen aanspreekpunt ben voor zowel partners als leden en medebestuurders. Ik zal dus te allen tijde het overzicht moeten bewaren en bijspringen en ingrijpen waar nodig. Daarnaast ben ik gedurende het jaar hoofdverantwoordelijk voor de acquisitie. Het grootste gedeelte van de sponsoring zal in de zomer, samen met mijn medebestuurders worden afgedwongen. Met name in de loop van het jaar zal voor mij ook een rol zijn weggelegd in het aanleggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande contanten. Als Voorzitter bekleed ik ook een hoofdrol bij bestuursvergaderingen, algemene leden vergaderingen en het overleg met andere studieverenigingen en de capaciteitsgroep belastingrecht. Tot slot ben ik lid van de Raad van Toezicht van de SFFR.

Secretaris

Als Secretaris ben ik het aanspreekpunt voor de leden. Ik houd nieuwe in- en uitschrijvingen bij en zorg dat de leden up to date zijn van het laatste verenigingsnieuws. Als Secretaris ben ik ook verantwoordelijk voor de juridische zaken binnen de vereniging en voor verslaggeving naar zusterverenigingen toe. Daarnaast bekleed ik de belangrijke taak van het opmaken van de notulen bij bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen. Verder ben je als secretaris verantwoordelijk voor het versturen van de mailings en plaats je de social media posts van partnerkantoren. Naast deze taken ben je ook medeverantwoordelijk voor de social media van de vereniging om zo leden te enthousiasmeren voor de komende activiteiten en een inkijk te geven tijdens de activiteiten. Tot slot ben ik lid van de Raad van Toezicht van de Stichting FIRST Fiscale Rechtshulp.

Penningmeester

Alom bekend als de man van het geld. Naast het opstellen van de begroting en later in het jaar de realisatie, ben ik meer in het algemeen verantwoordelijk voor de financiële administratie en dat er zorgvuldig met geld wordt omgesprongen. Dit betekent dat ik als Penningmeester de persoon ben die zorg draagt voor het opstellen van facturen (aan de hand van sponsorgesprekken), het afhandelen van facturen (met de nodige controle daarin begrepen) en het innen van contributie bij de leden en alumni. De declaraties en budgetten zijn ook mijn terrein. Tot slot zal ik tijdens de algemene leden vergadering een presentatie houden over de financiële toestand van de vereniging en ben ik lid van de Raad van Toezicht van Stichting FIRST Fiscale Rechtshulp (SFFR).

Commissaris Intern / Vicevoorzitter

Bij het bekleden van deze functie werk ik nauw samen met de verschillende commissies die aangesteld zijn. Ik vul aan waar nodig en zorg dat de commissies onderling gebruik maken van elkaars capaciteiten. Ik ben dus constant bezig met een balans vinden tussen werken met oog hebben voor detail, maar tegelijkertijd ook de grote lijnen kunnen blijven zien. Naast een aansturende functie binnen de commissies zal ik als Commissaris Intern / Vicevoorzitter deel uitmaken van de Raad van Toezicht van de Stichting FIRST Fiscale Rechtshulp om een optimale samenwerking tussen de stichting en de vereniging te kunnen waarborgen. Tot slot ben ik dit jaar verantwoordelijk voor het beheer van onze website en social media.