typewriter-small-fade copy

Inschrijven

Lid worden/zijn van FIRST Maastricht is voor iedere fiscale (ex)-student mogelijk. FIRST Maastricht kent de volgende lidmaatschapsvormen:

 • Lidmaatschap voor Bachelor studenten
 • Lidmaatschap voor Master studenten
 • Lidmaatschap voor reünisten

Bachelor studenten betalen gedurende het eerste jaar van het lidmaatschap €15,- per jaar en vanaf het tweede jaar lidmaatschap €25,- per jaar.
Voor Master studenten zijn de kosten van het lidmaatschap €25,- per jaar.
Voor reünisten bedragen de kosten €12,50 per jaar, waarvoor zij het verenigingsblad de “FIRM” ontvangen en gratis toegang krijgen tot de alumniborrel.

Wanneer je een verzoek wilt doen om lid te worden, dien je alle velden in te vullen van het onderstaande inschrijfformulier, incomplete formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen. Na ontvangst zal het bestuur je aanmelding verwerken en je een welkomstbericht sturen met nadere informatie.

Wanneer je lid bent van FIRST Maastricht:
* toegang tot gratis fiscale wettenbundels
* toegang tot de website met o.a. oefen tentamens
* mogelijkheid om in te schrijven voor FIRST activiteiten
* 10% korting op de boeken voor Fiscaal recht
* 15% korting op de boeken voor Fiscale economie
* een gratis abonnement op het verenigingsblad de ”FIRM”

Volgens artikel 7 lid 2 van de statuten dient opzeggen te geschieden een maand voor afloop van het collegejaar, dat wil zeggen vóór 31 mei. Dit kan door een e-mail te sturen naar bestuur@firstmaastricht.nl. Het te laat opzeggen van het lidmaatschap heeft tot gevolg dat je voor dat jaar ook contributie betaalt. Na inschrijving via de website ontvang je geen automatische bevestigingsmail. Binnen een aantal werkdagen zal het bestuur van FIRST Maastricht je een bevestiging sturen.

Door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen, meld je je aan om lid te worden en machtig je FIRST Maastricht het bedrag ter voldoening van het lidmaatschap af te schrijven van je rekening.

Inschrijven

  Voornaam

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Emailadres

  Rekeningnummer (IBAN)

  Plaats bank

  Studierichting
  Fiscaal rechtFiscale Economie

  Studievoortgang

  Studentnummer

  Geslacht

  ALLEEN ALUMNI: huidige werkgever

  ALLEEN ALUMNI: studiejaar van afstuderen

  Opmerkingen