PKF Wallast

Wat betekent werken bij PKF Wallast?
PKF Wallast is meer dan een accountancy- en belastingadvieskantoor. We zijn een onderneming waar professionals met passie en plezier cliënten kwalitatief ondersteunen, waar een familiesfeer heerst en jij zelf jouw eigen pad kan creëren.

We hebben vijf vestigingen in de Randstad, Amsterdam, Delft, Rotterdam, Woerden en Alphen aan den Rijn. Binnen PKF Wallast zijn er ongeveer 250 professionals werkzaam, zij helpen cliënten binnen het MKB+ segment met hun vraagstukken. We zijn als meer dan 60 jaar actief in vrijwel alle sectoren, op nationaal en internationaal niveau. We leveren kwaliteit en beschikken over de breedte en diepgang van een ‘big-4’ met de wendbaarheid van een persoonlijk kantoor. PKF Wallast is een ‘one stop shop’, als adviseur werk je dus met verschillende afdelingen samen om onze cliënten te voorzien van het beste resultaat.

Door de services die PKF Wallast aanbiedt staan wij als kantoor in de top 30 accountancy firms. Ook hebben onze werknemers aangegeven dat zij tevreden zijn over hun werk waardoor wij zijn gecertificeerd als Great Place To Work. Dit komt onder meer door een uitstekende werk-, privéverhouding, met weinig tot geen overwerk, gevarieerde cliënten en goede arbeidsvoorwaarden die onze werknemers hebben!

Lijkt jou het leuk om bij ons te komen werken? Kom dan snel een kopje koffie doen!

Megan de Jong

Megan de Jong: 06-82197002 Tim van Pelt: 06-12 36 98 29

recruitment@pkfwallast.nl