logo_accon_avm

Over accon■avm

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle accon■avm -ers bewijzen dat elke dag.
Bij accon■avm zijn we net zo ondernemend als onze klanten. Als ambitieuze stagiair, starter of professional profiteer je daar direct van. Je hebt al snel contact met ondernemers, bezoekt klanten op locatie en ziet dan ook veel bedrijven vanbinnen. Naast je vakkennis ontwikkel je zo je communicatieve en commerciële vaardigheden, waardoor je sneller groeit naar de rol van zelfstandig adviseur. Dicht bij ondernemers.

Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.

We zoeken starters die net zo ambitieus zijn als onze ondernemers. Ben je (bijna) klaar met je studie? Wil je het maximale uit je diploma halen? En toch jezelf blijven? Start dan bij accon■avm. We verwachten mooie cijfers. We verwachten inhoudelijke kennis. Maar het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Dat vuur moet er zijn. Om de ondernemers te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is, geloven wij, de manier waarop je jouw rol als toekomstig adviseur optimaal vormgeeft. En hoe je voldoening haalt uit je werk. Daarnaast bieden wij ook interessante stageplaatsen en werkstudentschappen om te leren en ontwikkelen tijdens je studie.

Interesse of wil je meer weten over accon■avm? Neem een kijkje op onze website www.werkenbijacconavm.nl of neem contact op met onze campusrecruiter Kim van de Steeg via k.vandesteeg@acconavm.nl of 06 – 82 42 04 58.  

Website:
www.werkenbijacconavm.nl

Recruiter:
Kim van de Steeg

E-mail:
k.vandesteeg@acconavm.nl

Telefoonnummer:
+31 6 82 42 04 58