Over Taxand Nederland

Taxand Nederland houdt kantoor in Amsterdam. We zijn een onafhankelijk advieskantoor met een compleet aanbod aan fiscale diensten (waaronder BTW, payroll en transfer pricing). Onze focus ligt bij fiscale geschillen en transacties, nationaal en internationaal.

Cliënten

Onze cliënten zijn multinationals, vermogende particulieren, private equity en vastgoedbeleggers. We houden de communicatielijnen met onze klanten kort en richten ons op het opbouwen van een sterke en langlopende relatie.

Wereldwijd

Wij maken deel uit van Taxand Global, een netwerk van fiscaal-juridisch adviesbureaus. Hierdoor kunnen wij wereldwijd hoogwaardig en geïntegreerd fiscaal advies aanbieden. Onze specialisten in bijna vijftig landen kennen zowel de fiscale finesses als de strategische impact van belastingmaatregelen op de bedrijfsresultaten van onze cliënten.

Ondernemingsgeest

Taxand is in 2004 opgericht door een team van partners die elkaar kenden van andere kantoren. Zij vormen de ervaren basis van het kantoor. Taxand Nederland heeft een sterke en dynamische ondernemingsgeest, met focus op kwaliteit, korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk en streven ernaar belastingadvies te geven van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ons team van gespecialiseerde fiscalisten focust op praktische oplossingen met een stevige theoretische basis. Onze medewerkers zijn ambitieus en flexibel. Ze passen bij de internationale omgeving waarin wij werken, en die vraagt om verantwoordelijkheid nemen, kwaliteit leveren en jezelf blijven ontwikkelen. Werken bij ons is dan ook écht anders dan werken voor een Big 4 – of ander groot accountantskantoor.

 

Website:

www.taxand.nl

Recruiter:

Maud Kallen

Recruiter Email:

maud.kallen@taxand.nl