holidaycarslogo

Met je commissie een weekendje er tussenuit? Een trip naar het buitenland met studievrienden. Of je nu in Nederland blijft hangen, de grens over gaat of liever je huurauto ophaalt op Pisa Airport. Waar je ook heen gaat, als je een huurauto nodig hebt dan helpt HolidayCars.com aan de beste deals.

Via HolidayCars.com vergelijk je namelijk alle beschikbare huurauto’s bij alle internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen. In één handig overzicht zie je alle auto’s die op je staan te wachten bij bijvoorbeeld Hertz, Sixt of Europcar. Je vergelijkt niet alleen prijs van alle beschikbare huurauto’s, maar ook de voorwaarden. Een deal gevonden die past bij jouw wensen? Dan zijn er geen addertjes onder het gras. Je boekt de huurauto direct voor de getoonde prijs.

Leden van van FIRST Maastricht profiteren van extra voordelige tarieven op autohuur bij HolidayCars.com. Vergelijk zelf maar eens een huurauto via Holidaycars.com.

Bespaartip: de prijs van autoverhuur is sterk afhankelijk van vraag en aanbod. Staat je trip vast? Wees slim en boek je huurauto direct. Annuleren is gratis tot 2 dagen voor vertrek en zo ben je veel goedkoper uit.

Website: 

HolidayCars.com