Jouw carrièregarantie bij HLB Witlox Van den Boomen 

Wil jij je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf en ondernemers helpen om vol vertrouwen te ondernemen? Samen maken we het waar. Met jouw carrièregarantie bij HLB Witlox Van den Boomen. 

Ben jij een aankomend of ervaren accountant, belastingspecialist, IT-specialist, dataspecialist, HR-adviseur, jurist, estate planner, corporate finance-specialist of bedrijfsadviseur? Haal het beste uit jezelf bij HLB Witlox Van den Boomen: één van de grootste kantoren van Zuid-Nederland met zeven regionale kantoren en ruim 600 collega’s. Geef je carrière een supersprong met onze 5 carrièregaranties:  
 

1.    Uitdagende klanten 
Van mooie Nederlandse familiebedrijven tot bekende internationals. Je werkt niet voor ze, maar mét ze. Samen met je collega’s werk je als één team samen en help je klanten met jouw expertise én warme, persoonlijke aandacht bij het halen van hun zakelijke doelen.  
 

2.    Flexibele voorwaarden 

We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarom hebben we oog voor wie jij bent. Zakelijk én privé. Wat vind je in deze fase van je leven belangrijk? Wij bewegen met je mee. Met flexibele voorwaarden, doorgroeikansen en ontwikkelopties. Zo blijf je gelukkig in je baan.  
 

3.    Beste versie van jezelf 
Elke dag verbeteren. Dat doen we als organisatie door te onderzoeken, te innoveren en te durven. We stimuleren jou om dat ook te doen. Je krijgt alle ruimte om te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. In onze eigen Academy en via ons HLB-netwerk in meer dan 150 landen. 

 

4.    Er echt toe doen 
Jouw adviezen hebben impact. Je werkt bij de koploper in data science en digitalisering, waardoor je waardevollere adviezen geeft en écht het verschil maakt. En met jouw skills laat je onze klanten vol vertrouwen ondernemen. Dat zie je terug in betere resultaten én lovende reviews.  

 

5.    Multidisciplinair werken  
We bieden onze klanten alle belangrijke disciplines aan om ze vooruit te helpen. Daar pluk jij de vruchten van. Je kan klanten breed adviseren, kijkt over je eigen vakgebied heen en werkt nauw samen met andere disciplines. Leerzaam en inspirerend!  

 

Het begint met de klik  

Ben jij ondernemend, creatief en klaar om te groeien tot de beste versie van jezelf? Lees meer op onze ‘Werken bij’-website’ en maak kennis. Neem contact op met ons op via recruitment@hlb-wvdb.nl. 

Website:
www.werkenbij.hlb-wvdb.nl

Recruiter:
Tess Rosdorff

E-mail:
tess.rosdorff@hlb-wvdb.nl 

Telefoonnummer:
+31 881 948 113