Maak het verschil door mee te bouwen aan A Better Working World.
Bij EY kijken we verder dan de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze internationale purpose is: Building a Better Working World. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld. Als fiscalist bij EY lever je samen met ons een bijdrage aan dit hogere doel. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Highest performing teams
Bij EY kijken we niet naar hoe oud je bent, of je man of vrouw bent, waar je ouders vandaan komen of dat je op mannen of vrouwen valt. We geloven dat iedereen iets eigens toevoegt aan onze teams. Onze highest performing teams gebruiken dan ook elk talent en elk inzicht om zo de beste waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers. Daarom zoeken we altijd mensen met verschillende achtergronden, talenten én vooropleidingen. We koesteren de verschillen, juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar kunnen aanvullen en versterken. Dus wees vooral kritisch vanuit jouw denkwijze en overtuiging. Dat maakt ons innovatief en vernieuwend. 

Ontwikkeling 
Bij EY investeren we voortdurend in je ontwikkeling. We begeleiden en coachen je, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Heel eerlijk: dat is in ons eigen belang. Want als jij beter wordt, worden wij dat ook. Jij wordt onderdeel van onze internationale structuur, opgericht om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen. Ons wereldwijde netwerk biedt je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en ervaring op te doen waar je je leven lang profijt van zult hebben. Wij hebben een hoogstaand opleidingsprogramma, met zowel nationale als internationale trainingen.

EY TAX
Binnen Tax hebben we verschillende afdelingen waar jij als student of als starter kunt beginnen.  

– Business Tax Services: als Consultant binnen Business Tax Services help je bedrijven bij het beheren van de vennootschapsbelasting, het inrichten van de fiscale planning en correcte belastingaangifte. Je bent het centrale aanspreekpunt voor geïntegreerd belastingadvies in de breedste zin van het woord.

– International Tax Services: indien de internationale fiscale problemen van klanten uit Singapore je net zo interesseren als die van Nederlandse klanten, dan ligt er een toekomst voor je bij de internationale adviespraktijk. Je houdt je bezig met de ondersteuning van grensoverschrijdende transacties en het realiseren van belastingstrategieën voor internationale bedrijven en snelgroeiende ondernemers.

– Transfer Pricing: er komen steeds meer regels op belastingvlak. Binnen deze adviespraktijk adviseer je de klant op gebied van transfer pricing, de verrekenprijzen van goederen en diensten, door multinationals te bekijken vanuit zowel fiscaal als economisch perspectief.

– Transaction Tax: elke transactie heeft fiscale gevolgen, of het nu om een acquisitie, desinvestering, herfinanciering, herstructurering of beursgang gaat. Binnen Transaction Tax adviseer je over de fiscale gevolgen van een fusie of overname; de acquisitiestructuur, de fiscale due diligence en beoordeling van de transactiedocumentatie.

– People Advisory Services: als consultant binnen de People Advisory Services ben je gespecialiseerd in de fiscale, juridische en sociaalrechtelijke aspecten van de inzet van medewerkers. Denk hierbij aan mobiliteit, werving en beloning, zowel nationaal als grensoverschrijdend.

– Indirect Tax: binnen de Indirect Tax adviespraktijk ken je alle regelgeving voor indirecte belastingen, nationaal en over de grens. Zo help jij je klanten optimaal bij de afdracht van hun belastingen.

– Financial Services Tax: het FSO Tax team behoort tot de absolute top in Nederland en mag vele bekende en gereputeerde financiële instellingen tot zijn cliënten rekenen, denk hierbij aan banken en verzekeraars.

Tax Talent Class
Zit je in het 3e of 4e jaar van de WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie? Word dan onderdeel van onze Tax Talent Class. Je werkt vanaf de eerste dag mee aan projecten voor klanten en je voert uiteenlopende werkzaamheden uit. Meestal voor 2 à 3 dagen per week voor een periode van minimaal 3 maanden. We hanteren vaste instroommomenten op 1 september, 1 januari en 1 april.

Tijdens de Tax Talent Class doe je in teamverband zowel veel theoretische als praktische kennis op. Bovendien werk je aan je soft skills door het volgen van verschillende trainingen. Je wordt intensief begeleid en krijgt veel leerzame feedback. Zo ontdek je hoe het is om te werken binnen onze internationale organisatie en waar voor jou persoonlijk de meeste kansen liggen. Maar het begint allemaal met de vraag: wie ben je en wat neem je mee?

Past dit bij jou?
Ben jij één van de architecten van een beter werkende wereld of wil je gewoon eens vrijblijvend kennis maken? Kom dan naar een van onze recruitmentevents of neem direct contact op met Shokhan Masifi via +31(0)6 21 25 20 26 of shokhan.masifi@nl.ey.com

Website
www.werkenbijey.nl

Recruiter
Shokhan Masifi

Recruiter Telefoon
+31 6 21 25 20 26

Recruiter Email
stokhan.masifi@nl.ey.com