CMS

Wie zijn wij?
CMS is de grootste juridische dienstverlener in Europa en is voortdurend op zoek naar fiscaal talent.
Met 3.000 fiscale en juridische professionals hebben wij een top 10 positie in de zakelijke dienstverlening.

CMS biedt gespecialiseerd fiscaal en juridisch advies vanuit 60 kantoren wereldwijd, waaronder Amsterdam en Utrecht. Wij onderscheiden ons door diepgaande betrokkenheid en kennis, ons begrip van onze cliënten, hun business en de sectoren en landen waarin wij actief zijn. Onze expertisegebieden zijn: Corporate/M&A, Real Estate en Banking & Finance.

Het is onze ambitie om onze top 10 positie verder uit te bouwen. Wij helpen onze cliënten bij het realiseren van hun ambities en dat doen wij ook voor jou. CMS – Your World First.

Tax
De fiscale sectie in Amsterdam is werkzaam voor (internationale) corporate cliënten, vastgoedontwikkelaars en -beleggers, financiële instellingen en (semi-)overheden. Onze fiscalisten hebben een sterke focus op internationaal belastingrecht, vennootschapsbelasting, loonbelasting en indirecte belastingen.

Uniek aan CMS is de intensieve samenwerking tussen advocaten, notarissen en fiscalisten op veelal grensoverschrijdende dossier. Bovendien krijg je in ons gespecialiseerde fiscale team snel de verantwoordelijkheid om een zelfstandige rol te spelen.

Carrièreperspectief

Onze filosofie ‘Your World First’ is gebaseerd op drie belangrijke pijlers die ons kantoor typeren: Client Centric, World Vision, Performance Driven. Onze juristen werken vanuit deze filosofie en worden daartoe door ons opgeleid en ondersteund.

Wanneer je start bij CMS neem je deel aan de CMS Academy met daarin het speciaal ontwikkelde opleidingsprogramma met juridisch-inhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Dit gevarieerde programma doorloop je – naast je beroepsopleiding bij de NOB – samen met andere junioren van ons kantoor, zodat je veel kennis en contacten opdoet.

Ook neem je deel aan het internationale CMS Core Curriculum, een programma van opleidingen en trainingen voor jong talent van CMS, dat steeds in een ander land gehouden wordt. Je leert er je internationale kantoorgenoten kennen, waarmee je in de dagelijkse praktijk samenwerkt. Deze kom je ook tegen tijdens onze internationale events, zoals de jaarlijkse CMS Football Cup. Zo bieden we je een prima basis om jouw ‘world Vision’ te verbreden.

 

Studentstage? Solliciteren?

Zit je in de eindfase van je bachelor fiscaal recht of fiscale economie of ben je bezig met een fiscale masteropleiding en wil je kennismaken met CMS tijdens een studentstage? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode samen met je CV en cijferlijst.

Net afgestudeerde fiscalisten die direct willen meebouwen aan het succes van CMS, kunnen voor een startersfunctie kijken op www.cms-dsb.com of contact opnemen met onze recruiter Misha Verbeek via misha.verbeek@cms-dsb.com of 06- 54 237 403.

Website:

www.cms-dsb.com

Recruiter:

Misha Verbeek

Recruiter Telefoon:

06 – 54 237 403

Recruiter Email:

misha.verbeek@cms-dsb.com