Your years at Mazars, years that count

Professioneel en persoonlijk
De balans tussen professioneel en persoonlijke aandacht is wat onze collega’s aan Mazars waarderen. Je bent werkzaam in een toonaangevende internationale organisatie waar de focus op jou als starter en je ontwikkeling nooit uit het oog worden verloren.

Bij Mazars werken belastingadviseurs, accountants en consultants die niet alleen analyseren en controleren, maar ook inspireren en creëren. Zij zijn in staat kennis om te zetten in kansen. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt. De creativiteit en eigenzinnigheid in combinatie met een kritische en professionele houding leiden tot andere, waardevolle invalshoeken en nieuwe inzichten. 

Ontdek en ontwikkel
Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken, word je gekoppeld aan een mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling waarbij je naast vakinhoudelijke vaardigheden, ook je softskills kunt ontwikkelen. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Mazars in Nederland
Vanuit onze specialisatie in accountancy, belastingadvies en adviesdiensten creëren de medewerkers van Mazars kansen voor zowel (inter)nationale als mkb-ondernemingen, organisaties in de publieke sector en vermogende particulieren. Voor middelgrote organisaties zijn we de compacte organisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Tegelijkertijd vinden grote organisaties bij Mazars het internationale netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Wij stellen vertrouwen en kwaliteit centraal en dragen bij aan het succes van de klanten door, binnen de kaders van het vak, waardevolle inzichten en nieuwe oplossingen te bieden.

Wereldwijd karakter
Mazars is onderdeel van de Mazars Group, waardoor wij op dagelijkse basis samenwerken met onze internationale collega’s. Wereldwijd zijn er 24.000 Mazarianen werkzaam in 89 landen. Daarnaast heeft Mazars met de North America Alliance haar netwerk uitgebreid met nog eens 16.000 professionals.

Op het gebied van accountancy en belastingadvies behoren wij tot de Europese marktleiders. Dankzij het wereldwijde netwerk en de bijbehorende klantenkring, kun je bij Mazars diverse internationale mogelijkheden ervaren en creëren. Wij stimuleren onze medewerkers dan ook om hun grenzen te verleggen door uitwisselingen aan te gaan.

Enthousiast geworden over Mazars en wil je graag meer weten? Kijk op onze website, of neem contact op met Martijn Jacobse via martijn.jacobse@mazars.nl of op 088 277 1140.

 

Website:
www.mazars.nl/Startpagina/Voor-ons-werken

Recruiter:
Martijn Jacobse

E-mail: 
martijn.jacobse@mazars.nl

Telefoonnummer:
088 277 1140