Hertoghs advocaten: formeel recht op het scherpst van de snede

Bijstand verlenen in FIOD-zaken en het voeren van complexe fiscale procedures, dat is wat we doen. Partijdig, onafhankelijk, alert en met een hoog specialistisch kennisniveau, maar ook “streetwise”.

Toonaangevend kantoor

Hertoghs is opgericht in 1990. Als pionier verkenden we het grensgebied van belasting-, invorderings-, boete- en strafrecht. Vandaag de dag telt Nederland zo’n 30 specialisten. Daarvan werken er 15 bij ons, ondersteund door ongeveer evenveel medewerkers, verdeeld over de kantoren in Amsterdam, Breda en Rotterdam. Hiermee zijn we veruit het grootste team van specialisten.

Fiscaal advocaat

De fiscaal advocaat onderscheidt zich van de belastingadviseur door juist te doen wat de adviseur niet doet: hij procedeert en geeft geen belastingadviezen. Onze advocaten verschijnen op het toneel zodra de problemen tussen fiscale overheid en belastingplichtige niet meer opgelost kunnen worden. Een treffend voorbeeld is een onverwacht bezoek van de FIOD. De cliënt of zijn adviseur heeft dan dringend behoefte aan een gespecialiseerde verdediging en daarvoor zijn zij bij Hertoghs advocaten beslist aan het juiste adres!

Finest hour

Onze advocaten hebben een ruime ervaring in het voeren van tal van fiscale, straf- en bestuursrechtelijke procedures, die desnoods tot aan de Hoge Raad worden gevoerd.  Een goed pleidooi geldt hierbij min of meer als het finest hour van de advocaat. Dit betekent overigens niet dat wij primair afkoersen op het voeren van langdurige procedures of het pleiten op een openbare strafzitting. Het kan veel voldoening geven als wij er voor onze cliënt in slagen binnen dit krachtenveld een gunstig compromis in de wacht te slepen.

Werken bij Hertoghs

Bij ons werk je altijd in teamverband. Samen spitten, sparren, schrijven, pleiten en je gaat tot het uiterste voor de cliënt. Dat vraagt veel kennis, doorzettingsvermogen en takt. Opleiden staat bij ons hoog in het vaandel en is uitstekend georganiseerd. Partner Anke Feenstra is zelfs Patroon van het Jaar 2017.

Durf jij het aan?

Durf jij een studentenstage aan bij ons kantoor? Of ben je benieuwd welke wereld achter deze woorden schuilgaat? Wij bieden studenten Fiscaal Recht en/of Strafrecht in hun masterfase de mogelijkheid op ons kantoor gedurende vier weken een fulltime studentenstage te lopen. Richt daartoe tijdig een verzoek met cv, studieresultaten en gewenste stageperiode tot onze managing director Peter van der Westerlaken (westerlaken@hertoghsadvocaten.nl).

Bekijk ook eens onze website: https://www.hertoghsadvocaten.nl/

Kantoor Breda

Willemstraat 1-3

4811 AH Breda

Kantoor Rotterdam

Parklaan 32

3016 BC Rotterdam

Kantoor Amsterdam

Raadhuisstraat 15

1016 DB Amsterdam

Website: 

https://hertoghsadvocaten.nl/voor-studenten/ 

Recruiter:

Nanda van Eck

Recruiter Email: 

eck@hertoghsadvocaten.nl