Baat is een dynamische organisatie met een uitstekende reputatie op het gebied van accountancy, fiscaliteit en aanverwante disciplines. Vanuit drie Nederlandse vestigingen in Maastricht, Roermond en Sittard én één Belgische vestiging in Maasmechelen (B) leveren onze professionals iedere dag opnieuw oplossingen op maat voor onze opdrachtgevers.

Met de kernwaarden ‘resultaat gedreven, dynamisch en verbindend’ als uitgangspunt werkt Baat dagelijks aan zijn missie: solving issues; meerwaarde creëren voor ondernemers door oplossingen te bieden. Het beste eruit halen wat erin zit, voor én samen met de cliënt! Daar staan we voor!

Werken bij Baat is werken in een organisatie met uitdagend werk, volop ontwikkelingsmogelijkheden en fijne collega’s. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Zo kunnen we de beste oplossingen bieden en de beste professionals in huis halen en behouden. Medewerkers krijgen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen en de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van ze verwacht! Naast hard werken houden we ook van gezelligheid. Zo worden er het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een sportdag, een bezoek aan een pretpark of gewoon een gezellige borrel.

Heb je interesse in een baan, stageplek of carrièregesprek? Neem dan contact op met onze HR-afdeling. Ontdek ook onze actuele vacatures:  https://www.baat.nl/werken-bij-baat/vacatures/

Website:
https://www.baat.nl/

Recruiter:
Brenda Bidlot

Recruiter Email:
b.bidlot@baat.nl

Recruiter nummer:
0475-729211