Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Dit biedt grote voordelen in snelheid, kennisdeling, interactie en samenwerking – heel belangrijk voor onze opdrachten. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten.

Je zult merken dat Joanknecht verder kijkt en denkt. Je krijgt leiderschap over je eigen loopbaan want jouw toekomst is ook onze toekomst. Zo waardevol als je ontwikkeling voor jou is, zo waardevol moet het voor ons kantoor en je team ook zijn. Daar maken we ons dagelijks hard voor.  Elke loopbaan binnen Joanknecht is daarom ook uniek. Oprecht op maat gemaakt. In samenspraak en met aandacht voor je talenten, je wensen, het team en de behoeften vanuit het kantoor.

Carrieremogelijkheden

Wij bieden naast uitdagende startersfuncties ook mogelijkheden om een werkstudentschap te lopen. Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we samen naar welke afdeling het beste bij jou past. De focus tijdens je werkstudentschap zal op deze betreffende afdeling liggen. Wij bieden echter studenten de mogelijkheid om door middel van een traineeship kennis te maken met al onze afdelingen. Dit kan plaatsvinden aan de hand van een kennismakingsgesprek, een interactieve case of een daadwerkelijke uitwisseling met de andere afdeling. Bij aanvang van je werkstudentschap start je met een algemeen introductieprogramma. Een perfecte leeromgeving!

Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Ga dan snel naar onze website www.joanknecht.nl. Hier vind je alle informatie over onze meeloopdagen, stagemogelijkheden, bijbanen en starterfuncties. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met Lonneke van Loon.

Website:

www.joanknecht.nl

Recruiter:

Lonneke van Loon 

Telefoon:

+31 40 240 9463

Recruiter Email:

lvloon@joanknecht.nl