Na twee succesvolle jaren FIRST Academy zal ook dit jaar hét fiscale talentenprogramma van Maastricht worden aangeboden door FIRST Maastricht. De FIRST Academy is er voor de enthousiaste, extra gemotiveerde derdejaars bachelor- of masterstudent Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Als jij op zoek bent naar een extra fiscale uitdaging (buiten je reguliere vakken om) en jezelf op een positieve manier in de kijker wilt spelen bij grote kantoren, is de FIRST Academy wellicht iets voor jou.

De FIRST Academy zal vijftien studenten de kans bieden om in samenwerking met een aantal kantoren een zestal uitdagende fiscale casusposities te gaan volbrengen. Iedere casusopdracht vindt steeds aansluiting bij een onderwerp dat relevant is voor de masteropleiding Fiscaal Recht/Economie. Iedere opdracht wordt behandeld in samenwerking met een ander kantoor. Het programma zal ook weer dit jaar aanvangen met een extra soft skills training. 

Ieder onderwerp levert een studielast van ongeveer twee dagen op. Eén dag zal in beslag worden genomen door de kantoordag op locatie van het samenwerkende kantoor. Hier zullen de deelnemende studenten een casus voorgelegd krijgen die in groepen uitgewerkt dienen te worden. De andere dag zal in beslag worden genomen door voorbereiding en/of het met je groepje afronden van de opdracht.

Uiteraard staat een succesvolle deelname aan de FIRST Academy schitterend op je cv, zeker nu de bekendheid van de Academy groeit en wij zeer positieve feedback van de deelnemende bedrijven van de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. Ook is het een manier om jezelf extra uit te dagen naast je reguliere vakkenpakket en kom je direct in contact met potentiële werkgevers. Na een succesvolle deelname aan de Academy ontvang je uiteraard een erkend certificaat.

Dus ben jij geïnteresseerd om betere contacten te ontwikkelen met kantoren en meer diepgang aan te brengen in je studie? Stuur dan vóór 23 september a.s. je curriculum vitae en een motivatiebrief waarin je duidelijk maakt waarom jij geschikt bent om aan de FIRST Academy mee te doen naar academy@firstmaastricht.nl

fa_stamp