Laden Evenementen

Afgelopen Events

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Evenementen Lijst navigatie

mei 2019

14
mei
21:30
@ Cafe Local
Meer info

Maandelijkse borrel i.s.m. Joanknecht

De maandelijkse ledenborrel van mei zal plaatsvinden vanaf 21:30 uur tot sluit in onze stamkroeg Café Local. Deze borrel zal gesponsord worden door Joanknecht en medewerkers daarvan zullen tijdens de borrel aanwezig zijn en op deze wijze kennis maken met de studenten die FIRST Maastricht rijk is. Kom dus gezellig kennis maken met Joanknecht een drankje doen met je fiscale vrienden!

17
mei
14:00 — 17:00
@ Breda
Meer info

Kantoorbezoek Van Oers (Breda)

Op 17 mei 2019 zullen we met een mooie FIRST delegatie afreizen naar Breda voor een kantoorbezoek bij onze nieuwe partner Van Oers. Heb je altijd al kennis willen maken met dit bedrijf of wil je je graag oriënteren bij een van de grootste regionale belastingadvieskantoren? Dan is dit je kans! Schrijf je snel in door middel van het contact formulier hiernaast –> 

24
mei
13:00 — 19:00
@ Breda
Meer info

Kantoorbezoek Mazars

Op 24 mei aanstaande zullen wij afreizen naar Breda voor een kantoorbezoek bij Mazars. Dit is een uitgelezen kans om een keer een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met Mazars. Wil je mee? Schrijf je dan snel in door het contact formulier hiernaast in te vullen! Meer informatie volgt. 

juni 2019

14
juni
13:30 — 17:00
@
Meer info

Sportactiviteit FIRST

Ook dit jaar zal de jaarlijkse sportactiviteit van FIRST weer plaats vinden en wel op de middag van 14 juni! Wat voor activiteit we gaan doen wordt nog even geheim gehouden, maar de dag zal afgesloten worden met een lekkere barbecue. Je schrijft je individueel in en wordt daarna door de PR commissie ingedeeld. Deze indeling zal op de dag zelf bekend gemaakt worden! Inschrijvingen zullen zo spoedig mogelijk geopend worden!

25
juni
25 juni 2019 21:30 — 26 juni 2019 01:00
@ Cafe Local
Meer info

66ste (wissel) ALV + Maandelijkse borrel

Op dinsdag 25 juni zal bestuur Rouppe van der Voort decharge aanvragen en het kandidaatsbestuur installeren. Met een terugblik op het mooie jaar zal het glas geheven worden op het oude en nieuwe bestuur. We kijken er naar uit om jullie allemaal te mogen ontvangen in Café Local!

juli 2019

Houthoff at the Beach

SCHUIF AAN IN HET HOUTHOFF CAFÉ Met een goede kop koffie praat je altijd makkelijker. Daarom organiseren we elke maand het Houthoff Café. Een pop-up bar die op de meest hippe hotspots in Amsterdam en Rotterdam opduikt. Het Houthoff Café is een informele manier om ons goed te leren kennen. De dresscode is casual en de sfeer is relaxt. Als je aanschuift, ontmoet je onze mensen, leer je alles over Houthoff en haar cultuur. En natuurlijk krijg je antwoord op…

september 2019

03
september
3 september 2019 19:30 — 4 september 2019 01:00
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

67ste ALV + Maandelijkse Borrel

Het is weer zo ver, de eerste FIRST ALV van het academisch jaar 2019-2020 komt eraan. Hierna zal de eerste maandelijkse borrel van het jaar plaats vinden bij Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer. We zien jullie daar!

10
september
10 september 2019 20:00 — 11 september 2019 01:00
@ Law Faculty
Meer info

Meeting Maastricht (IETL Students)

On Tuesday the 10th of September our yearly Pub Crawl will take place. We will show you all the nice pubs and bars in Maastricht, while getting to know your fellow IETL students. This event is for the international members of FIRST Maastricht and all the other IETL students that want to get to know FIRST Maastricht and become a member after this amazing night out. FIRST will sponsor a certain amount of money and we ask € 10 from…

17
september
17 september 2019 19:00 — 18 september 2019 01:00
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Actieve Leden Activiteit + Constitutie Borrel

Ook dit jaar zal voor onze actieve leden weer een leuk uitje gepland worden, deze activiteit zal plaats vinden op 17 september. Net als voorgaande jaren blijft de activiteit geheim tot het laatste moment. Hierna hopen we iedereen op de constitutie borrel van Bestuur Savidis te zien! Schrijf je hier in!

20
september
All Day
@ MartiniPlaza
Meer info

LOF Congres 2019

Op vrijdag 20 september aanstaande vindt het LOF Congres in Groningen plaats. Dit jaar is het thema ‘Digitax, the dawn of an era’. Tijdens het LOF zullen kantoren uit alle delen van Nederland aanwezig zijn en is er de mogelijkheid om met hen te netwerken tijdens workshops, een banenborrel en een 3-gangen diner. De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met een afterparty! Wil jij aanwezig zijn bij het grootste fiscale studentencongres van Nederland? Schrijf je dan in via de website. …

+ Exporteer Evenementen