Laden Evenementen

Afgelopen Events

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Evenementen Lijst navigatie

september 2019

10
september
10 september 2019 20:00 — 11 september 2019 01:00
@ Law Faculty
Meer info

Meeting Maastricht (IETL Students)

On Tuesday the 10th of September our yearly Pub Crawl will take place. We will show you all the nice pubs and bars in Maastricht, while getting to know your fellow IETL students. This event is for the international members of FIRST Maastricht and all the other IETL students that want to get to know FIRST Maastricht and become a member after this amazing night out. FIRST will sponsor a certain amount of money and we ask € 10 from…

17
september
17 september 2019 19:00 — 18 september 2019 01:00
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Actieve Leden Activiteit + Constitutie Borrel

Ook dit jaar zal voor onze actieve leden weer een leuk uitje gepland worden, deze activiteit zal plaats vinden op 17 september. Net als voorgaande jaren blijft de activiteit geheim tot het laatste moment. Hierna hopen we iedereen op de constitutie borrel van Bestuur Savidis te zien! Schrijf je hier in!

20
september
All Day
@ MartiniPlaza
Meer info

LOF Congres 2019

Op vrijdag 20 september aanstaande vindt het LOF Congres in Groningen plaats. Dit jaar is het thema ‘Digitax, the dawn of an era’. Tijdens het LOF zullen kantoren uit alle delen van Nederland aanwezig zijn en is er de mogelijkheid om met hen te netwerken tijdens workshops, een banenborrel en een 3-gangen diner. De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met een afterparty! Wil jij aanwezig zijn bij het grootste fiscale studentencongres van Nederland? Schrijf je dan in via de website. …

oktober 2019

02
oktober
12:00 — 18:00
@ Loyens & Loeff
Meer info

Kantoorbezoek Loyens & Loeff

Op 2 oktober aanstaande zullen wij afreizen naar Amsterdam voor een kantoorbezoek bij Loyens & Loeff. Dit is een uitgelezen kans om een keer een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met Loyens & Loeff. Wil je mee? Schrijf je dan hier in! Meer informatie volgt. 

03
oktober
All Day
@ Houthoff Amsterdam
Meer info

Houthoff Masterclass Tax

ERVAAR HET WERKEN BIJ HOUTHOFF Ben jij benieuwd naar de groeiende tax praktijk van Houthoff? Tijdens de Houthoff Masterclass Tax ervaar je hoe het is om als starter bij Houthoff te werken. Je leert meer over onze tax praktijk, krijgt een soft skills workshop, ontmoet onze mensen en gaat inhoudelijk aan de slag. We sluiten de dag af met een borrel! Meld je hier aan!

08
oktober
19:00 — 21:30
@
Meer info

Nieuwe Ledenactiviteit

Ook dit jaar hebben we weer een gezellige activiteit georganiseerd speciaal voor alle nieuwe leden. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te weten te komen wat het nou écht betekent om lid te zijn van FIRST Maastricht, én om jouw medestudenten beter te leren kennen. Deze activiteit zal plaatsvinden op 8 oktober voorafgaande aan de maandelijkse FIRST borrel van die avond. We zullen rond 19:00 uur verzamelen op een nog te bevestigen plek, waarna een leuke activiteit zal…

08
oktober
8 oktober 2019 21:30 — 9 oktober 2019 01:30
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Maandelijkse borrel i.s.m. Quantera Global

De maandelijkse ledenborrel van oktober zal plaatsvinden vanaf 21:30 uur tot sluit in Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer. Deze borrel zal gesponsord worden door Quantera Global en medewerkers daarvan zullen tijdens de borrel aanwezig zijn en op deze wijze kennis maken met de studenten die FIRST Maastricht rijk is. Kom dus gezellig kennis maken met Quantera Global en een drankje doen met je fiscale vrienden!

31
oktober
18:00 — 22:00
@ Harbour Club
Meer info

FIRST Recruitmentdiner

Op donderdag 31 oktober zal de eerste editie van het FIRST Recruitmentdiner plaatsvinden. Het diner zal plaatsvinden in de Harbour Club in Maastricht. Wil je je oriënteren in de belastingpraktijk of ben jij op zoek naar een stage? Dan is dit dé unieke kans om de deelnemende bedrijven beter te leren kennen. Wil jij je netwerk verbreden en tevens genieten van een 4-gangen diner? Schrijf je dan in via de link en wellicht word jij uitgenodigd aan tafel!

november 2019

05
november
5 november 2019 21:30 — 6 november 2019 01:30
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Maandelijkse borrel i.s.m. EY Luxemburg

De maandelijkse borrel zal in november georganiseerd worden in samenwerking met EY Luxemburg. Medewerkers uit Luxemburg zullen tijdens de borrel aanwezig zijn en een presentatie houden over EY Luxemburg. Mocht je nog extra informatie willen over de EY Luxemburg-trip, grijp je kans en maak een praatje. Ook als je niet meegaat, ben je van harte welkom om een drankje te komen doen bij Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer! The monthly drinks in November will be organised in coorporation with EY Luxembourg.…

15
november
11:00 — 18:00
@ Baker McKenzie
Meer info

Kantoorbezoek Baker McKenzie

Op vrijdag 15 november a.s. zullen we afreizen naar Amsterdam om daar het kantoor van Baker McKenzie te bezoeken. Heb je altijd al willen weten hoe het is om op de zuidas te werken? Of wil je graag wat meer informatie over wat dit kantoor jou te bieden heeft? Schrijf je dan snel in via de link! De informatie over de treintijden volgt nog. De reiskosten worden uiteraard vergoed!

+ Exporteer Evenementen