Laden Evenementen

Afgelopen Events

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Evenementen Lijst navigatie

oktober 2019

02
oktober
12:00 — 18:00
@ Loyens & Loeff
Meer info

Kantoorbezoek Loyens & Loeff

Op 2 oktober aanstaande zullen wij afreizen naar Amsterdam voor een kantoorbezoek bij Loyens & Loeff. Dit is een uitgelezen kans om een keer een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met Loyens & Loeff. Wil je mee? Schrijf je dan hier in! Meer informatie volgt. 

03
oktober
All Day
@ Houthoff Amsterdam
Meer info

Houthoff Masterclass Tax

ERVAAR HET WERKEN BIJ HOUTHOFF Ben jij benieuwd naar de groeiende tax praktijk van Houthoff? Tijdens de Houthoff Masterclass Tax ervaar je hoe het is om als starter bij Houthoff te werken. Je leert meer over onze tax praktijk, krijgt een soft skills workshop, ontmoet onze mensen en gaat inhoudelijk aan de slag. We sluiten de dag af met een borrel! Meld je hier aan!

08
oktober
19:00 — 21:30
@
Meer info

Nieuwe Ledenactiviteit

Ook dit jaar hebben we weer een gezellige activiteit georganiseerd speciaal voor alle nieuwe leden. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te weten te komen wat het nou écht betekent om lid te zijn van FIRST Maastricht, én om jouw medestudenten beter te leren kennen. Deze activiteit zal plaatsvinden op 8 oktober voorafgaande aan de maandelijkse FIRST borrel van die avond. We zullen rond 19:00 uur verzamelen op een nog te bevestigen plek, waarna een leuke activiteit zal…

08
oktober
8 oktober 2019 21:30 — 9 oktober 2019 01:30
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Maandelijkse borrel i.s.m. Quantera Global

De maandelijkse ledenborrel van oktober zal plaatsvinden vanaf 21:30 uur tot sluit in Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer. Deze borrel zal gesponsord worden door Quantera Global en medewerkers daarvan zullen tijdens de borrel aanwezig zijn en op deze wijze kennis maken met de studenten die FIRST Maastricht rijk is. Kom dus gezellig kennis maken met Quantera Global en een drankje doen met je fiscale vrienden!

31
oktober
18:00 — 22:00
@ Harbour Club
Meer info

FIRST Recruitmentdiner

Op donderdag 31 oktober zal de eerste editie van het FIRST Recruitmentdiner plaatsvinden. Het diner zal plaatsvinden in de Harbour Club in Maastricht. Wil je je oriënteren in de belastingpraktijk of ben jij op zoek naar een stage? Dan is dit dé unieke kans om de deelnemende bedrijven beter te leren kennen. Wil jij je netwerk verbreden en tevens genieten van een 4-gangen diner? Schrijf je dan in via de link en wellicht word jij uitgenodigd aan tafel!

november 2019

05
november
5 november 2019 21:30 — 6 november 2019 01:30
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Maandelijkse borrel i.s.m. EY Luxemburg

De maandelijkse borrel zal in november georganiseerd worden in samenwerking met EY Luxemburg. Medewerkers uit Luxemburg zullen tijdens de borrel aanwezig zijn en een presentatie houden over EY Luxemburg. Mocht je nog extra informatie willen over de EY Luxemburg-trip, grijp je kans en maak een praatje. Ook als je niet meegaat, ben je van harte welkom om een drankje te komen doen bij Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer! The monthly drinks in November will be organised in coorporation with EY Luxembourg.…

15
november
11:00 — 18:00
@ Baker McKenzie
Meer info

Kantoorbezoek Baker McKenzie

Op vrijdag 15 november a.s. zullen we afreizen naar Amsterdam om daar het kantoor van Baker McKenzie te bezoeken. Heb je altijd al willen weten hoe het is om op de zuidas te werken? Of wil je graag wat meer informatie over wat dit kantoor jou te bieden heeft? Schrijf je dan snel in via de link! De informatie over de treintijden volgt nog. De reiskosten worden uiteraard vergoed!

19
november
20:00 — 23:00
@
Meer info

Bachelor Activiteit

Dinsdag 19 november is het weer zover, de jaarlijkse bacheloractiviteit! De activiteit zal dit jaar plaatsvinden in de vorm van een pubquiz. Het belooft een leuke en spannende avond te worden om je mede studenten en FIRST nog beter te leren kennen.  De locatie en tijd volgen nog. Nodig al je fiscale vrienden uit en hopelijk zien wij jou op 19 november. Schrijf je snel in via de link.

21
november
10:00 — 18:00
@
Meer info

Kantoorbezoek KPMG Meijburg & Co

Op donderdag 21 november zullen wij met een FIRST delegatie naar het kantoor van KPMG Meijburg & Co afreizen. Heb jij interesse om dit kantoor te bezoeken? Schrijf je dan in via de link! Informatie over de tijden en treinen volgt nog! De treinkosten worden uiteraard vergoed.

22
november
20:00 — 23:00
@
Meer info

Alumni Borrel

De klok is teruggezet, de warmte en gezelligheid worden weer binnen opgezocht. Perfecte tijd voor onze jaarlijkse alumniborrel! Deze vindt plaats op 22 november in Amsterdam. Een goede gelegenheid om bij te praten met oud-studiegenoten in vergelijkbare fases in hun carrière. De borrel zal duren van 20u tot 00u bij Café de Vergulden Eenhoorn in Amsterdam, Ringdijk 58. Café de Vergulden Eenhoorn ligt op loopafstand van station Amsterdam Amstel. Wil je hierbij zijn, meld je dan aan via de link! Je krijgt…

+ Exporteer Evenementen