Laden Evenementen

Afgelopen Events

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Evenementen Lijst navigatie

Page 1 of 16

oktober 2020

04
oktober
All Day
@ Stibbe
Meer info

Amsterdam Calling 2020

Ben jij een ondernemende student Nederlands, fiscaal of notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in ruim vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Meld je dan aan voor Amsterdam Calling 2020! Met een groep van 16 bevlogen studenten ga je van woensdag 25…

06
oktober
18:00 — 22:00
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Maandelijkse borrel

Op dinsdag 6 oktober vindt de maandelijkse borrel plaats! Vanwege de COVID-19 maatregelen zal de borrel om 18:00 starten en duren tot 22:00. Natuurlijk zal er voor een heerlijke avondmaal worden gezorgd! We kunnen een maximaal aantal leden ontvangen dus schrijf je snel in.  We zitten helaas vol, inschrijven is niet meer mogelijk!

06
oktober
18:30 — 21:30
@
Meer info

Nieuwe Leden Activiteit

Ook dit jaar organiseren we weer een gezellige activiteit speciaal voor alle nieuwe leden. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te weten te komen wat het nou écht betekent om lid te zijn van FIRST Maastricht, én om jouw medestudenten beter te leren kennen. Deze activiteit zal plaatsvinden op dinsdag 6 oktober.  We zullen rond 18:30 uur verzamelen op een nog te bevestigen plek, waarna een leuke activiteit zal volgen.  Schrijf je snel in via de link

november 2020

03
november
19:30 — 21:30
@ Online
Meer info

EY CV-training

Op dinsdag 3 november organiseren we in samenwerking met EY een CV-training! Deze zal online plaatsvinden, waarna we afsluiten met een borrel. Wil je jouw CV verbeteren en ben je benieuwd naar EY? Schrijf je dan snel in via de link.

13
november
13:30 — 15:30
@
Meer info

Kantoorbezoek Stibbe (online)

Op vrijdag 13 november zal er een online kantoorbezoek plaatsvinden in samenwerking met Stibbe. Studeer jij Fiscaal Recht en wil je graag kennismaken met Stibbe? Dan is dit de uitgelezen kans. Het programma zal in de middag van start gaan.  Er zijn een paar plekken beschikbaar dus schrijf je snel in via de link

17
november
20:00 — 23:00
@
Meer info

Bachelor Activiteit

Dinsdag 17 november is het weer zover, de jaarlijkse bacheloractiviteit! Het belooft een leuke avond te worden om je mede studenten en FIRST nog beter te leren kennen. Schrijf je in via de link!

26
november
09:30 — 14:30
@ Online
Meer info

EY online office visit

On the 26th of November EY is hosting an online office visit. All FIRST member, following the International and European Tax Law master, are free to join the Luxembourg Trip! Register via the following link!

december 2020

08
december
18:45 — 21:00
@
Meer info

Tentamentraining Kostprijsverhogende Belastingen

Op dinsdag 8 december organiseert FIRST in samenwerking met Loyens & Loeff een tentamentraining voor het vak Kostprijsverhogende Belastingen. Deze zal online plaatsvinden van 18:45 tot 21:00. Kun jij nog een laatste samenvatting gebruiken? Schrijf je dan snel in via de link!

januari 2021

12
januari
20:00 — 22:00
@
Meer info

FIRST Cantus alternatief

Op 12 januari staat er weer een online activiteit op het programma. Dit keer geen gepuzzel of geborrel maar een andere online variant die het ook zeker waard is om mee te maken! Er staan namelijk te gekke opdrachten klaar voor jou en je teamgenoten. Schrijf je gauw in via de link!

15
januari
18:00 — 22:00
@ Online
Meer info

Recruitment Diner

Op vrijdag 15 januari zal de tweede editie van het FIRST Recruitment Diner online plaatsvinden. Wil je je oriënteren in de belastingpraktijk of ben jij op zoek naar een stage? Dan is dit dé unieke kans om de deelnemende bedrijven beter te leren kennen. Schrijf je snel in via de link

+ Exporteer Evenementen