Laden Evenementen

Komende Events

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Evenementen Lijst navigatie

september 2019

20
september
All Day
@ MartiniPlaza
Meer info

LOF Congres 2019

Op vrijdag 20 september aanstaande vindt het LOF Congres in Groningen plaats. Dit jaar is het thema ‘Digitax, the dawn of an era’. Tijdens het LOF zullen kantoren uit alle delen van Nederland aanwezig zijn en is er de mogelijkheid om met hen te netwerken tijdens workshops, een banenborrel en een 3-gangen diner. De dag zal traditiegetrouw worden afgesloten met een afterparty! Wil jij aanwezig zijn bij het grootste fiscale studentencongres van Nederland? Schrijf je dan in via de website. …

oktober 2019

02
oktober
12:00 — 18:00
@ Loyens & Loeff
Meer info

Kantoorbezoek Loyens & Loeff

Op 2 oktober aanstaande zullen wij afreizen naar Amsterdam voor een kantoorbezoek bij Loyens & Loeff. Dit is een uitgelezen kans om een keer een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met Loyens & Loeff. Wil je mee? Schrijf je dan hier in! Meer informatie volgt. 

03
oktober
All Day
@ Houthoff Amsterdam
Meer info

Houthoff Masterclass Tax

ERVAAR HET WERKEN BIJ HOUTHOFF Ben jij benieuwd naar de groeiende tax praktijk van Houthoff? Tijdens de Houthoff Masterclass Tax ervaar je hoe het is om als starter bij Houthoff te werken. Je leert meer over onze tax praktijk, krijgt een soft skills workshop, ontmoet onze mensen en gaat inhoudelijk aan de slag. We sluiten de dag af met een borrel! Meld je hier aan!

08
oktober
19:00 — 21:30
@
Meer info

Nieuwe Ledenactiviteit

Ook dit jaar hebben we weer een gezellige activiteit georganiseerd speciaal voor alle nieuwe leden. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te weten te komen wat het nou écht betekent om lid te zijn van FIRST Maastricht, én om jouw medestudenten beter te leren kennen. Deze activiteit zal plaatsvinden op 8 oktober voorafgaande aan de maandelijkse FIRST borrel van die avond. We zullen rond 19:00 uur verzamelen op een nog te bevestigen plek, waarna een leuke activiteit zal…

08
oktober
8 oktober 2019 21:30 — 9 oktober 2019 01:30
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Maandelijkse borrel i.s.m. Quantera Global

De maandelijkse ledenborrel van oktober zal plaatsvinden vanaf 21:30 uur tot sluit in Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer. Deze borrel zal gesponsord worden door Quantera Global en medewerkers daarvan zullen tijdens de borrel aanwezig zijn en op deze wijze kennis maken met de studenten die FIRST Maastricht rijk is. Kom dus gezellig kennis maken met Quantera Global en een drankje doen met je fiscale vrienden!

+ Exporteer Evenementen