Laden Evenementen

Komende Events

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Evenementen Lijst navigatie

november 2019

15
november
11:00 — 18:00
@ Baker McKenzie
Meer info

Kantoorbezoek Baker McKenzie

Op vrijdag 15 november a.s. zullen we afreizen naar Amsterdam om daar het kantoor van Baker McKenzie te bezoeken. Heb je altijd al willen weten hoe het is om op de zuidas te werken? Of wil je graag wat meer informatie over wat dit kantoor jou te bieden heeft? Schrijf je dan snel in via de link! De informatie over de treintijden volgt nog. De reiskosten worden uiteraard vergoed!

19
november
20:00 — 23:00
@
Meer info

Bachelor Activiteit

Dinsdag 19 november is het weer zover, de jaarlijkse bacheloractiviteit! De activiteit zal dit jaar plaatsvinden in de vorm van een pubquiz. Het belooft een leuke en spannende avond te worden om je mede studenten en FIRST nog beter te leren kennen.  De locatie en tijd volgen nog. Nodig al je fiscale vrienden uit en hopelijk zien wij jou op 19 november. Schrijf je snel in via de link.

21
november
10:00 — 18:00
@
Meer info

Kantoorbezoek KPMG Meijburg & Co

Op donderdag 21 november zullen wij met een FIRST delegatie naar het kantoor van KPMG Meijburg & Co afreizen. Heb jij interesse om dit kantoor te bezoeken? Schrijf je dan in via de link! Informatie over de tijden en treinen volgt nog! De treinkosten worden uiteraard vergoed.

22
november
20:00 — 23:00
@
Meer info

Alumni Borrel

De klok is teruggezet, de warmte en gezelligheid worden weer binnen opgezocht. Perfecte tijd voor onze jaarlijkse alumniborrel! Deze vindt plaats op 22 november in Amsterdam. Een goede gelegenheid om bij te praten met oud-studiegenoten in vergelijkbare fases in hun carrière. De borrel zal duren van 20u tot 00u bij Café de Vergulden Eenhoorn in Amsterdam, Ringdijk 58. Café de Vergulden Eenhoorn ligt op loopafstand van station Amsterdam Amstel. Wil je hierbij zijn, meld je dan aan via de link! Je krijgt…

27
november
27 november 2019 07:00 — 28 november 2019 20:30
@
Meer info

EY Luxembourg Trip

Registration is full! If you sign up for the trip now, you will be put on the waiting list.  On the 28th of November FIRST is going for a two day trip to Luxembourg to visit the offices of EY and Loyens & Loeff! Subscribe via the link! All FIRST member, following the International and European Tax Law master, are free to join the EY Luxembourg Trip! If you are not a member yet, or did not pay the subscrition…

december 2019

03
december
3 december 2019 21:30 — 4 december 2019 01:30
@ Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer
Meer info

Maandelijkse Borrel i.s.m. Pereira Consultants

De maandelijkse borrel zal in december worden georganiseerd in samenwerking met Pereira Consultants. Kom dus gezellig naar Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer om een drankje te doen! Tevens zal deze avond de bekendmaking plaatsvinden van de winnaar of winnares van de Pereira Bachelorscriptieprijs.

11
december
16:00 — 18:00
@ School of Business and Economics
Meer info

Tentamentraining Kostprijsverhogende Belastingen i.s.m. KPMG Meijburg & Co.

Woensdag 11 december zal er door FIRST in samenwerking met KPMG Meijburg & Co. een tentamentraining worden gegeven voor het vak Kostprijsverhogende Belastingen (BTW). De tentamentraining zal van 16:00 tot 18.00 plaatsvinden op SBE in ruimte A1.22. Heb jij nog inhoudelijke vragen over het vak of kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Schrijf je dan in via de link!

januari 2020

14
januari
20:00 — 23:00
@
Meer info

FIRST Cantus

Op 14 januari is het eindelijk zo ver, de eerste FIRST Cantus! Er zal de hele avond genoten kunnen worden van de beste hitjes en koude biertjes. Er geldt een eigen bijdrage van €5, deze dient op de avond zelf contant te worden meegenomen. Let op: minimale leeftijd is 18+ Wil jij deze avond absoluut niet missen? Schrijf je dan in via de link!

maart 2020

05
maart
All Day
@ Lissabon
Meer info

Stedentrip Lissabon

Volgend jaar is het weer zover! Dit keer geen skireis maar een stedentrip. Van donderdag 5 t/m zondag 8 maart zullen we afreizen naar het warme zuiden, en wel Lissabon. De eigen bijdrage zal rond de €250 bedragen. Voor dit geld zullen wij 4 dagen inplannen met leuke activiteiten. Het belooft dus een gezellige en spannende reis te worden. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! Inschrijven kan tot 1 december via deze…

+ Exporteer Evenementen