11
mei
All Day

Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 11 mei 2016 vindt wederom het Fiscaal symposium van FIRST Maastricht plaats. Het centrale onderwerp van die dag is ‘State aid and tax attractiveness’. We mogen op deze geheel verzorgde dag vier potentiele werkgevers verwelkomen, te weten: EY, Baker Tilly Berk, Pereira en de Belastingdienst. Er wordt gezorgd voor een actief symposium waarbij zeker de ‘afstuderende’ studenten er op verschillende manieren profijt uit kunnen halen. Tevens zal er een uitgebreid recruiment diner en een afsluitende borrel plaatsvinden.

Ben jij geïnteresseerd in deze onderwerpen en wil jij graag op een persoonlijke manier kennis maken met één van deze bedrijven om een stage of werkstudentschap te regelen?  Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De Inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Voor deelname aan deze dag wordt een bijdrage van 5 euro van de leden gevraagd. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten!

Bij niet tijdig, d.w.z., 48u voor aanvang afmelden en/of no show zal een vergoeding van €25,- worden gerekend voor gemaakte kosten. Van een tijdige afmelding is sprake na schriftelijke bevestiging door de symposium commissie.

Gegevens

Datum:
11 mei 2016
Evenement Categorie:
Organizer:
FIRST Maastricht