26
november
13:00 — 20:00
Stibbe Amsterdam
Beethovenplein 10

Amsterdam, Nederland
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

111 jaar Stibbe

Stibbe Talks Special Edition: Back to the future

Wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen en ben jij benieuwd hoe de verschillende praktijken bij Stibbe zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld? Samen met partners van Stibbe blikken we terug op het verleden en zullen we spreken over innovatie binnen de advocatuur. Welke rol heeft innovatie binnen hun praktijk gespeeld de afgelopen jaren?

Vervolgens kijken we vooruit naar 2030: wat zijn de trends en wat betekent dit voor de advocatuur? Dit doen we onder begeleiding van Mathijs Bouman. Mathijs is econoom en journalist. Daarnaast is hij vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom van Nieuwsuur. Tijdens Stibbe Talks zal Mathijs jou meenemen in de huidige- en verwachte trends voor 2030. Tot slot lichten advocaten van diverse praktijkgroepen een zaak rondom platformwerkers toe waarbij je de kans krijgt om alle vragen die je hebt aan hen te stellen.

Lijkt jou dit interessant? Meld je dan aan voor Stibbe Talks Special Edition: Back to the future op 26 november 2021! Het programma start om 13:00 uur en zal worden afgesloten met een walking dinner met advocaten van onze diverse praktijkgroepen tot 20:00 uur.

Blik jij samen met ons terug op de veranderingen binnen de advocatuur en kijk je met ons mee naar de toekomst? Meld je uiterlijk 21 november aan voor Stibbe Talks via deze link! Graag tot 26 november!

Gegevens

Datum:
26 november 2021
Tijd:
13:00 - 20:00