15
februari
13:00 — 18:30
Stibbe Amsterdam
Beethovenplein 10

Amsterdam, Nederland
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stibbe Talks

Hoe maak ik mijn (digitale) masterkeuze?

Ben jij je aan het oriënteren op een master die goed past bij jouw interesses en ben je benieuwd welke praktijkgroepen hierbij aansluiten? Merk je dat het maken van een keuze moeilijk(er) is door de beperkte oriëntatiemogelijkheden? Ben je nog in de oriënterende fase of ben je er al uit welke master je gaat doen maar wil je juist meer weten over de achtergrond van onze advocaten? Wij nodigen je van harte uit bij onze Stibbe Talks: hoe maak ik mijn (digitale) masterkeuze!

Tijdens Stibbe Talks op dinsdag 15 februari 2022 zullen onze advocaten jou meenemen in hun eigen studieachtergrond en loopbaan. Hierbij word je meegenomen in de diverse praktijkgroepen binnen Stibbe en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en kantoorgenoten. Het programma start om 13:00 uur en zal worden afgesloten met een walking dinner om 18:30 uur.  

Wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een master? Meld je uiterlijk 10 februari aan voor Stibbe Talks via https://www.werkenbijstibbe.nl/events/stibbe-talks-15-februari-2022!

Graag tot 15 februari!


Gegevens

Datum:
15 februari 2022
Tijd:
13:00 - 18:30