16
mei
09:15 — 13:15
Stibbe Amsterdam
Beethovenplein 10

Amsterdam, Nederland
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stibbe Talks – Diversiteit & inclusiviteit

Wil jij (nader) kennismaken met Stibbe en ga je graag met ons in gesprek over diversiteit & inclusiviteit? Wij nodigen je van harte uit bij Stibbe Talks op 16 mei 2022 bij ons op kantoor!

Tijdens Stibbe Talks zal je meer te weten komen over ons kantoor, onze praktijk(groepen) en leer je diverse kantoorgenoten kennen. Bovendien volg je een unconscious bias training gegeven door Sophie van Gool. Sophie is ondernemer en econoom, met als missie om de loonkloof te dichten. Met haar bedrijf Salaristijger zet Sophie zich in voor gelijke kansen en beloning op de arbeidsmarkt en is zij columnist voor Het Financieele Dagblad. Daarnaast volg je een lezing gegeven door spreker Jiska Ogier. Jiska is jurist, zelfstandig ondernemer, spreker en workshopleider houdt zich, vanuit haar ervaringsdeskundigheid en haar kennis van het VN-verdrag Handicap, bezig met het verbeteren van de positie van mensen met een levenslange en levensbrede handicap en een inclusieve samenleving.  

Het programma start om 09:30 uur en zal worden afgesloten met een lunch om 13:15 uur.  

Wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen? Meld je uiterlijk 12 mei aan voor Stibbe Talks via deze link! Graag tot 16 mei!

Gegevens

Datum:
16 mei 2022
Tijd:
09:15 - 13:15