08
maart
All Day

Laden Evenementen
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

 

Aanmeldlink: https://starter.werkenbijstibbe.nl/vacatures/stbb2ny-2023-1173488

STBB2NY 2023

Ben jij een ondernemende student Nederlands, Fiscaal of Notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in vijf dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Meld je dan aan voor STBB2NY 2023!

Met een groep van 20 bevlogen studenten ga je van woensdag 8 t/m maandag 13 maart 2023 het avontuur aan in The Big Apple. Samen met de andere studenten en onder begeleiding van zes medewerkers van verschillende praktijkgroepen ga je onder meer op ons kantoor in New York aan de slag met een internationale case. Hierdoor krijg je een goed beeld van de werkzaamheden als advocaat bij Stibbe. Ook ontmoet je uiteraard onze collega’s van kantoor New York tijdens de sociale activiteiten!

Houd alvast de volgende data vrij in je agenda:

 • aanmelden kan t/m woensdag 18 januari;
 • in de week van 23 januari hoor je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek en assessment, die plaatsvinden in de week van 6 februari;
 • op woensdag 1 maart vindt de kick-off dag plaats op ons kantoor in Amsterdam;
 • op dinsdag 21 maart organiseren wij een feestelijk Reüniediner in Amsterdam.

Wil je ervaren of jij de klik hebt met Stibbe? Register now!

AANMELDEN

Aanmelden kan door jouw CV, officiële cijferlijst(en) van de universiteit en eventuele stagebeoordelingen te uploaden in PDF-format. In plaats van een reguliere motivatiebrief, ontvangen wij daarnaast graag de antwoorden op onderstaande genummerde vragen:

 1. Waarom solliciteer jij voor STBB2NY?
 2. Heb jij al eerder kennisgemaakt met Stibbe? Zo ja: waar en wanneer was dit, en wat was naar aanleiding daarvan jouw indruk van Stibbe als kantoor?
 3. Wanneer verwacht jij je bachelor/master af te ronden?
 4. Naar welke praktijkgroep(en) gaat jouw voorkeur uit op dit moment en waarom?
 5. Wat zullen we jou nooit zien doen?
 6. Overige opmerkingen waarvan jij denkt dat het goed is dat wij dit weten.

 

Dit document kan je vervolgens (wederom in PDF-format) uploaden onder de button ‘motivatiebrief’.

Vanzelfsprekend vindt de masterclass plaats volgens de op dat moment geldende maatregelen. 

Past STBB2NY helaas niet in jouw studieschema, maar wil je wel graag op een andere manier kennismaken met Stibbe? Kom dan naar één van onze aankomende events, zoals Stibbe Talks of onze praktijkdagen. Check het overzicht van onze eerstvolgende evenementen op www.student.werkenbijstibbe.nl/events

 

Gegevens

Begin:
8 maart 2023
Einde:
13 mei 2023
Evenement Categorie: