15
mei
All Day

Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdam Connects 2024!

Ben jij een ondernemende student Nederlands, Fiscaal of Notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Meld je dan aan voor Amsterdam Connects 2024!

Met een groep bevlogen studenten ga je van woensdag 15 t/m zaterdag 18 mei 2024 het avontuur aan in Amsterdam. Samen met de andere studenten en onder begeleiding van zeven medewerkers van verschillende praktijkgroepen ga je onder meer op ons kantoor in Amsterdam aan de slag met een internationale casus. Hierdoor krijg je een goed beeld van de werkzaamheden als advocaat bij Stibbe. Ook ontmoet je uiteraard onze kantoorgenoten tijdens de sociale activiteiten! In het programma wordt rekening gehouden met religie en ieders normen en waarden, daarnaast is het volledig verzorgd.

Houd alvast de volgende data vrij in je agenda:

  • aanmelden kan t/m dinsdag 26 maart 2024;
  • in de week van 8 april hoor je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek en assessment, die plaatsvinden in de week van 15 april;
  • op maandag 6 mei vindt de kick-off dag plaats op ons kantoor in Amsterdam;
  • op donderdag 23 mei organiseren wij een feestelijk Reüniediner in Amsterdam.

Wil je ervaren of jij de klik hebt met Stibbe? Register now!

Gegevens

Begin:
15 mei
Einde:
18 mei

Komende Events