08
februari
17:00 — 22:00
Stadsbrouwerij Maastricht
Oeverwal 8

Maastricht, Limburg Nederland
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DUTCH STUDENTS ONLY!

Op dinsdag 8 februari zal de eerste fysieke maandelijkse borrel in een lange tijd weer plaatsvinden bij Stadsbrouwerij Maastricht. In samenwerking met Loyens & Loeff worden de wettenbundels voor het jaar 2022 op deze borrel aan onze leden overhandigd. Van 17:00 uur tot 22:00 uur is iedereen van harte welkom om onder het genot van onbeperkte drankjes en luxe uitgebreide hapjes bij te komen kletsen met je medestudenten en een wettenbundel 2022 te bemachtigen!

Wij willen je erop attenderen dat de huidige coronamaatregelen iedereen verplicht een coronatoegangsbewijs te overhandigen bij het betreden van een horecagelegenheid. Om deze reden vragen wij jou een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs te presenteren.

Let op! Wij kunnen, gezien de huidige maatregelen, maar een beperkt aantal leden ontvangen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in via deze link tot uiterlijk 5 februari, 23:59 uur.

(De wettenbundels zijn ook na deze borrel nog op te halen bij ons op de bestuurskamer tijdens de openingstijden, maar let op, op=op)

Gegevens

Datum:
8 februari 2022
Tijd:
17:00 - 22:00