23
september
23 september 2022 09:30 — 24 september 2022 01:00
Stadsgehoorzaal leiden
Breestraat 60,

Leiden, Zuid-Holland 2311 CS Leiden Nederland
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Inschrijven voor het LOF!

Het LOF is het evenement om je te oriënteren over de fiscale en om een begin te maken aan je fiscale netwerk of nog verder uit te breiden. Op het LOF-congres ontmoet je niet alleen de verschillende bedrijven, maar ook de leden van acht andere fiscale studieverenigingen. Het LOF is dus hét evenement om connecties te maken😄

Het onderwerp is dit jaar: ‘Rechtsbescherming in de Fiscaliteit’. Verschillende sprekers zullen hun blik werpen op de aspecten rondom de rechtsbescherming binnen de fiscaliteit.

De dag zal aanvangen met een plenaire zitting waarin de rechtsbescherming aan bod komt. Vervolgens is het tijd voor een welverdiende lunch. Tijdens deze lunch hebben de deelnemers de mogelijkheid verschillende fiscale bedrijven en instellingen te ontmoeten. Hierna volgen meerdere workshops, waarbij kennis wordt gemaakt met potentiële werkgevers. De dag wordt afgesloten door middel van een leuke informele banenborrel.

Tijdstip en vervoer

De dag zal om 09:30 beginnen en zal duren tot ca. 22:00 met aansluitend een afterparty. Vanuit Maastricht zullen we om 6:00 uur verzamelen bij het station van Maastricht. Daarna zullen we om 6:15 uur per bus/taxi vertrekken naar Leiden. Verdere informatie zal nog volgen.

Lijkt het je wat? Schrijf je nu in via deze link: https://www.lof.nl/inschrijven/

 

Gegevens

Begin:
23 september 2022 @ 09:30
Einde:
24 september 2022 @ 01:00
Site:
https://www.lof.nl
Organizer:
LOF
Organizer Website:
Bekijk de site van Organisator