20
april
16:00 — 20:00

Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Beste leden,

Dit jaar viert FIRST Maastricht haar 6e lustrum. Er waren grootse plannen gemaakt, maar vanwege de huidige maatregelen is het helaas onmogelijk om het lustrum te vieren zoals wij dit voor ogen hadden.

Dat wil niet zeggen dat wij dit lustrum dan zomaar voorbij laten gaan. Op dinsdag 20 april organiseren wij voor jullie namelijk een hele leuke (corona proof) borreltocht, want borrelen is waar wij bij FIRST natuurlijk heel goed in zijn. In kleine groepjes zullen jullie een leuke route afleggen waarbij er onderweg verschillende punten zijn om een hapje en drankje te nuttigen.

Voor de echte avonturiers is er ook de optie om van de route een speurtocht te maken. Mocht je alleen willen borrelen dan is dat ook geen probleem!

Verdere instructies zullen later volgen!
We willen jullie wel alvast op het hart drukken om je aan de maatregelen te houden. Heb je klachten? Meld je dan af. Houd zoveel mogelijk afstand en voorkom groepsvorming. Samen kunnen we er dan alsnog een leuke avond van maken. Het begint om 16:00. Schrijf je snel in via link!

Gegevens

Datum:
20 april 2021
Tijd:
16:00 - 20:00