10
februari
08:30 — 18:00
Kasteel Vaeshartelt
Weert 9

Maastricht, 6222 PG Nederland
Laden Evenementen

Één van de belangrijkste FIRST-activiteiten van het jaar: de FIRST Fiscale Bedrijvendag. Op 10 februari 2021 komen maar liefst 11 toonaangevende bedrijven met een aantal werknemers naar kasteel Vaeshartelt te Maastricht om zich aan jullie voor te stellen.

Tijdens deze dag leer je de bedrijven kennen door middel van dynamische workshops, een gezellige lunch, een borrel en optioneel een persoonlijk gesprek. Zo kunnen de bedrijven zich niet alleen aan jullie voorstellen maar kunnen ook jullie je beste beentje voorzetten en op de radar van de bedrijven komen. Twijfel vooral niet over het niveau van je fiscale kennis, dat komt deze dag namelijk niet aan bod!

De inschrijfkosten bedragen €10. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang en wij kijken al uit naar 10 februari 2021. Dus wil jij op een informele manier kennis maken met de toonaangevende bedrijven in de fiscaliteit en een beeld vormen over de mogelijkheden tot een scriptiestage, een werkstudentschap of misschien wel een vaste baan. Schrijf je dan in via de link!

Gegevens

Datum:
10 februari 2021
Tijd:
08:30 - 18:00

Komende Events