08
mei
18:00 — 21:00

Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Beste FIRST-lid,

Aangezien FIRST Maastricht een grote verscheidenheid aan commissies heeft in verband met de vele verschillende activiteiten die jaarlijks door FIRST georganiseerd worden, is het begrijpelijk dat je misschien nog niet bekend bent met wat FIRST jou allemaal te bieden heeft. Daarom bieden wij je de uitgelezen mogelijkheid om van dichtbij te weten te komen wat de commissies inhouden en welke commissie misschien voor jou geschikt is! Op dinsdag 8 mei organiseren wij het Cycling Dinner. Samen met een studiegenoot zal je per fiets bij verschillende leden op bezoek gaan om wisselend van een voor-, hoofd- en nagerecht te genieten. Tijdens het eten is er alle ruimte om op een laagdrempelige manier alle vragen te stellen die je maar kunt bedenken. Er is voor ieder wat wils! Bovenal is het een ontzettend leuke en “lekkere” manier om nieuwe mensen en de vereniging beter te leren kennen. Aansluitend aan het Cycling Dinner zal er een borrel georganiseerd worden in stamkroeg Cafe Local, waardoor er altijd mensen zijn waarbij jij je kan aansluiten. Ook als je niet mee wil doen aan deze activiteit, ben je vanaf 21:30 van harte welkom bij onze borrel in Cafe Local.

Deelname is natuurlijk gratis voor leden. Ken je een student die graag meer te weten komt over FIRST maar nog geen lid is, laat dat dan weten!

Ben je niet geïnteresseerd in een commissie voor volgend jaar, dan ben je ook van harte welkom om gewoonweg een gezellige avond door te brengen met studiegenoten!

Schroom dus niet en schrijf je snel in vóór 4 mei! Inschrijven kan door middel van deze link:

https://goo.gl/forms/U5Uiw5CTDUyQaroy2

Met vriendelijke groet,

PR-commissie

Gegevens

Datum:
8 mei 2018
Tijd:
18:00 - 21:00
Organizer:
FIRST Maastricht

Komende Events