Dirkzwager legal & tax

Dirkzwager is een topspeler.

Gemotiveerde fiscale en juridische specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis ontwikkelen en vooral kennis delen speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Op deze manier geven wij juridische en fiscale dienstverlening een nieuwe dimensie.

Dirkzwager is de grootste fiscale en juridische dienstverlener buiten de Randstad.

Onze kantoren in Arnhem en Nijmegen tellen circa 170 juristen en fiscalisten die in een inspirerende omgeving samenwerken. De groeiende fiscale afdeling van Dirkzwager bestaat uit ongeveer 20 fiscalisten en is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • vennootschapsbelasting
  • inkomstenbelasting
  • btw
  • overdrachtsbelasting
  • loonheffingen / sociale verzekeringen
  • Internationaal belastingrecht
  • verhuurderheffing

Daarnaast heeft Dirkzwager ook een aangiftepraktijk.

Wij bedienen met name (middel)grote en beursgenoteerde ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. In nauwe samenwerking met de juridische secties van Dirkzwager worden daarnaast vastgoedondernemingen, zorginstellingen, familieondernemingen met hun aandeelhouders en (semi-)overheden van fiscaal advies voorzien.

Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.

Dirkzwager investeert in jou. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf ontwikkelt tot een topfiscalist. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin bouw jij aan jouw specialisme door een actieve rol te spelen, publicaties te schijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Dit alles met een focus op de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.

Wil jij onze fiscale praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Vragen? Neem contact op!

Anouk van Rooij, recruiter

recruitment@dirkzwager.nl

026 – 353 84 68
06 – 22 03 98 58

Recruiter:
Anouk van Rooij

E-mail:
recruitment@dirkzwager.nl 

Telefoonnummer:
026 – 353 84 68 / 06 – 22 03 98 58