Beste student,
 
ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancy dienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. Met bijna honderd jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen is ABAB het verlengstuk van ondernemingen. ABAB werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. De specialisten van ABAB hebben niet alleen verstand van hun vak, maar ook van uw sector. Anno 2022 is ABAB de partij die obstakels wegneemt en erop gericht is ondernemerschap te stimuleren.

ABAB wil ertoe doen. Voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving. Zo is ABAB onder andere de initiatiefnemer van de InnovatieTafels met als doel ondernemer en maatschappij verder te helpen vernieuwen.

ABAB, Van betekenis.

Meer weten over ABAB?
Krijg een persoonlijke indruk van ABAB via misschien wel jouw toekomstige collega’s. Of neem contact op met Anne Hunnekens, onze Campus Recruiter. Je kan haar een e-mail sturen via anne.hunnekens@abab.nl of  haar bellen / WhatsAppen via telefoonnummer 0623912764.
 
 

Recruiter:
Anne Hunnekens

E-mail:
anne.hunnekens@abab.nl

Telefoonnummer:
06-23 91 27 64