AFSTUDEERSTAGE HBO/WO

Ben jij benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een accountants- en adviesorganisatie? En wil je bouwen aan je carrière? Combineer dan op een slimme manier het schrijven van je scriptie met een stage of werkstudentschap bij Joanknecht en ervaar zo direct de sfeer van onze organisatie!

 

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. We zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. En we zijn Great Place To Work Certified!

Waarom een scriptiestage bij Joanknecht?

We bieden je een fijne leeromgeving gekenmerkt door:

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen en in een gezellige (werk)sfeer;
  • Als scriptie stagiair kun je zelf kiezen of je je volledig aan je scriptie wijdt of ook op een aantal momenten wil meewerken;
  • Een introductieprogramma bij aanvang van je stage waardoor je Joanknecht als organisatie en onze mensen goed leert kennen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek in een fijne thuisbasis; met vrijdagmiddagborrel 🙂
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • Mogelijkheden om na je stage en afronding van je studie bij ons te komen werken;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

Afstudeerstage

Wij bieden een afstudeerstage aan binnen onze verschillende teams. Je werkt tijdens je stage aan het schrijven van je scriptie. Je kunt ervoor kiezen om de aanwezige dagen compleet aan je scriptie te wijden. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en mee te werken aan opdrachten. We spreken in dat geval vooraf een periode af waarin je gaat meewerken met je collega’s. Bijvoorbeeld een periode van drie weken waarin je meewerkt aan diverse controle-opdrachten. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld één dag aan je scriptie te werken en twee dagen mee te werken.

Tijdens je stage is een collega je persoonlijke coach, ofwel eerste aanspreekpunt voor vragen omtrent je stage, planning, ontwikkeling, etc. Verder is iedereen bereid je te helpen bij de werkzaamheden die je gaat verrichten. Praktische vragen stel je makkelijk aan de mensen om je heen (of via Teams op afstand natuurlijk). Het is gebruikelijk bij Joanknecht om elkaar verder te helpen.

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane masterstudent Accountancy, Bedrijfseconomie of gelieerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame scriptiestage? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw theoretische kennis uit te breiden met praktijkervaring. Neem je initiatief, ben je communicatief vaardig en durf je je eigen mening te laten horen? Dan pas jij bij Joanknecht.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon – van Bavel, HR Adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 94 32 of via werkenbij@joanknecht.nl.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -