Op woensdag 15 november zijn we met een aantal leden van FIRST afgereisd naar Amsterdam voor een kantoorbezoek bij Grant Thornton. Na een gezellige treinreis werden we verwelkomd door het paarse logo van Grant Thornton. Het kantoor ligt hoog in het gebouw en er is uitzicht op de Amsterdam Arena. Zeer indrukwekkend om te zien allemaal. Een aantal medewerkers van Grant Thornton hebben ons een leerzame presentatie gegeven over de diensten en waarden van het kantoor. Daarnaast was er ook een interactief gedeelte met een spel om onze handelsvaardigheden te testen. We sloten af met een welverdiende borrel waar we de gelegenheid kregen om met de medewerkers van het kantoor te praten en te netwerken. De borrelhapjes gingen er snel door heen. Vervolgens nog de treinreis terug naar het mooie Maastricht waarbij we hebben kunnen napraten over het leuke kantoorbezoek.

Jacqueline Titulaer

Op 15 november zijn wij vertrokken richting Amsterdam naar Grant Thornton. We begonnen de dag, onder het genot van een koffietje, met een boeiende presentatie over verschillende aspecten van Grant Thornton. Het middagprogramma bestond uit een actieve invulling met het piratenspel. In het spel bevinden zich meerdere piraten, met elk hun eigen bezittingen. Tijdens het spel wordt er stevig gediscussieerd en onderhandeld hoe de schat het beste verdeeld kan worden. Het was leuk om te zien hoe iedereen de situatie anders benaderde. De dag eindigde met een rondleiding en een borrel met hapjes. Het kantoor zelf was leuk ingericht met veel groen!

Ilayda Alkan

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -