Op 13 november zijn wij met First Academy op kantoorbezoek geweest bij Dirkzwager in Arnhem. Dirkzwager is een fullservice kantoor, gericht op grote dan wel middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. 

Het kantoorbezoek begon met een goed verzorgde lunch. Op deze manier werd er op een laagdrempelige manier kennisgemaakt met de medewerkers van Dirkzwager. Na een gezellige lunch begon het inhoudelijke deel met een Kahoot over het kantoor. De Kahoot over de feitjes van het kantoor heeft Gregor gewonnen. 

Na afloop van de Kahoot begonnen we met een casus. Allereerst kregen wij wat inhoudelijke informatie over Human Capital, waarna vervolgens in groepjes de casus diende te worden opgelost. Ondanks dat de informatie geheel nieuw was, was de casus goed te beantwoorden en zeer realistisch. De dag werd afgesloten met een borrel en een rondleiding door het kantoor.

Anniek Paulssen

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -