SFFR staat voor Stichting First Fiscale Rechtshulp en wij helpen mensen onder een bepaalde inkomensgrens met hun belastingaangiftes. De mensen die worden geholpen beschikken doorgaans niet om een (fiscaal) adviseur te bekostigen. Wij helpen de mensen tijdens spreekuren op vijf verschillende locaties: Maastricht, Meerssen, Roermond, Valkenburg en Margraten. De spreekuren worden verzorgd door onze vrijwilligers. Dat zijn allemaal fiscale studenten die het vak Belastingrecht voor Particulieren I hebben gehaald.

Als vrijwilliger bij de stichting kun je je communicatieve vaardigheden verbeteren door het contact met onze cliënten. Daarnaast worden er in samenwerking met externe organisaties leerzame trainingsavonden georganiseerd waar uiteenlopende (fiscale) onderwerpen aan bod komen. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus mocht jou dit interessant en leuk lijken, schroom dan niet en stuur een berichtje naar bestuur@firstrechtshulp.nl of een dm naar het instagram account @firstfiscalerechtshulp.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -