Donderdag 12 oktober vond het eerste recruitmentdiner van First plaats met als deelnemende kantoren Bol, EY, Mazars & Taxperience. Voor mij zelf was dit de eerste keer dat ik aan een recruitmentdiner deelnam. Van tevoren wist ik daarom ook niet zo goed wat ik moest verwachten en vond ik het eigenlijk best spannend, maar dat ging al snel weg toen het evenement eenmaal begon. Ik vond het recruitmentdiner een fijne manier van kennismaken met deze bedrijven. De bedrijven stonden open om al je vragen te beantwoorden. Het was niet alleen erg leerzaam, maar door de redelijk informele setting waarin we ons bevonden was het ook gezellig. Hierdoor leerde je niet alleen het bedrijf goed kennen, maar ook een aantal van de mensen zelf die er werken.

Door Joey

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -