Op 10 oktober jl. stond de eerste sessie van FIRST Academy op het programma. Met een groep enthousiaste studenten zijn wij naar Pereira in Den Haag afgereisd. Wij hebben allereerst kennis gemaakt met Pereira als organisatie. Ik vond het erg leuk om te horen dat Pereira een individuele aanpak hanteert, waarbij persoonlijke begeleiding gecombineerd wordt met de fiscale kennis.

Na de introductie van Pereira als organisatie, stond het formele fiscale recht centraal. Op dit moment volg ik, en met mij het grootste gedeelte van de deelnemers van FIRST Academy, Formeel Belastingrecht, waardoor ik het inhoudelijke gedeelte als zeer verhelderend heb ervaren. Aan de hand van een ‘levensechte casus’ werden verschillende aspecten uit het formele fiscale recht uitgelicht en ging de leerstof daadwerkelijk ‘leven’.

De dag werd afgesloten met een borrel, waarbij wij als deelnemers kennismaakten met de personen achter Pereira. Kortom, een erg leuke, leerzame, maar bovenal verhelderende dag.

Door Merle

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -