Hi, ik ben Maartje Ras (22) en zit momenteel in het derde jaar van mijn bachelor fiscaal recht. Aankomend jaar vervul ik de rol van voorzitter waarbij ik hoop samen met mijn medebestuurders een positieve bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie studievereniging! Na een aantal jaren lid te zijn geweest bij FIRST Maastricht, heb ik dit jaar de stap genomen om FIRST bij mij op de eerste plek te zetten. Mijn lidmaatschap bij FIRST heeft me de afgelopen jaren veel gebracht, een leuke (bij)baan in de fiscale wereld, gezellige diners en activiteiten, een breed netwerk, maar het allerbelangrijkste in je studententijd, vrienden en plezier!

Hopelijk zien we elkaar snel op een borrel of een andere activiteit van FIRST, dan doen we samen een drankje!

Hi! Ik ben Floor Bongers (22). Dit academisch jaar ben ik begonnen met de master fiscaal recht met een specialisatie in indirecte belastingen. Tevens zal ik dit jaar de rol van secretaris op me nemen! Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn medebestuurders en onze leden er een mooi jaar van te maken.

FIRST heeft mij in de jaren dat ik lid was veel gebracht. Van nieuwe contacten maken met de leden op de maandelijkse borrels en de reis tot contact maken met de partners van FIRST op de FFB en recruitmentdiners. Verder biedt FIRST de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen een bedrijf door de kantoorbezoeken en de FIRST academy.

Hopelijk zien we elkaar snel bij de maandelijkse borrel of een van onze andere activiteiten!

Hallo, ik ben Gregor Curfs, 23 jaar en ik zit momenteel in mijn derde jaar van mijn bachelor Fiscale Economie. Afgelopen jaar ben ik actief lid geweest in de FIRM commissie. Dit jaar ben ik de penningmeester van FIRST Maastricht. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te boulderen bij Radium boulders in Maastricht en samen met vrienden een drankje te doen op het terras of opstap te gaan. Daarnaast heb ik passie voor auto’s en motors. Ik heb de afgelopen jaren veel leuke momenten mogen meemaken bij FIRST, waaronder de reis naar Marokko en de vele gezellige borrels waarbij de vraag altijd was: “wie gaat er mee opstap?”Ik heb er hartstikke veel zin in om met de drie dames er een schitterend jaar van te maken met veel gezellige activiteiten waarbij jullie als leden onze partners kunnen leren kennen en hopelijk binnen de vereniging nieuwe vrienden maken!

Hoihoi! Ik ben Yentl van den Heuvel, 20 jaar, en dit academisch jaar ben ik de commissaris intern van FIRST Maastricht. Ik ben derdejaars studente Fiscale Economie.
In mijn vrije tijd kun je me altijd appen voor een bezoekje aan het terras om te eten of te borrelen. Daarom vind ik activiteiten van FIRST altijd leuk om gezellig met iedereen te kletsen onder het genot van een drankje.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -