Werkstudent Tax Advisory

Den Bosch | Nijmegen | Eindhoven

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland relevante werkervaring opdoen? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega’s die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Wat ga je doen?

Je bent al even bezig met je studie en je wilt graag relevante werkervaring opdoen. Het liefst doe je dat bij een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Dan is Baker Tilly voor jou de ideale plek, waar je de kans krijgt om jouw kennis toe te passen in de praktijk!

Als werkstudent Tax Advisory bij Baker Tilly maak je kennis met een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Je leert in de praktijk dat kwaliteit leveren het fundament is van een goede dienstverlening. En die hoge kwaliteit wordt gewaardeerd door onze klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van fiscale adviezen en het schrijven van bezwaarschriften, met name voor familiebedrijven en DGA’s. Ook doe je nauwkeurig jurisprudentie- en bronnenonderzoek. Bovendien werk je mee aan het maken van fiscale posities en het voorbereiden van belastingaangiften.

Wanneer je als werkstudent start bij Baker Tilly kan je erop rekenen dat je vanaf dag één opgenomen wordt in ons team van collega’s en ben je verzekerd van voldoende begeleiding. Uiteraard kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ja, ook bij partners!), maar je krijgt in ieder geval een mentor toegewezen. Deze kijkt samen met jou naar je ontwikkelingen en is je eerste aanspreekpunt.

Wie ben jij?

 • Je volgt een Master richting Fiscale Economie/ Fiscaal Recht of zit in het laatste jaar van je WO-bachelor op deze opleiding;
 • Je bent een echte teamspeler, inspirerend en overtuigend;
 • Je wilt alles weten;
 • Je bent klantgericht;
 • Je bent analytisch;
 • Je vindt altijd een oplossing;
 • Je weet wat je (beter) kunt;
 • Jij wilt jezelf ontwikkelen en staat open voor nieuwe kansen. Bij Baker Tilly zijn die er volop!

Wat kun je verwachten?

 • Een goede vergoeding tot een maximum van €2300,- op basis van 40 uur.
 • Flexibele (hybride) werktijden, want het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • De juiste begeleiding om jou tot een professional in de branche te maken!

Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met recruiter Michiel Schoneveld om je twijfels en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -