Jr. Consultant Tax Advisory

Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland relevante werkervaring opdoen? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega’s die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Wat ga je doen?

Wil jij (inter)nationale opdrachtgevers adviseren op fiscaal en financieel vlak? Dan is de baan van (Jr.) Consultant Tax Advisory iets voor jou.

Jij maakt complexe fiscale en financiële zaken helder. Je bent betrokken bij jouw klanten. En dankzij je goed ontwikkelde inlevingsvermogen begrijp jij meteen wat zij van je vragen. Je luistert goed, signaleert trends en vertaalt die naar een steengoede dienstverlening. Je adviseert je klanten op alle belastingfronten, zodat zij daar zelf geen omkijken naar hebben. Je bereidt adviezen voor, voert herstructureringstrajecten uit, stelt complexe aangiften op en beoordeelt fiscale posities. Dit doe je voor middelgrote familiebedrijven, maar ook voor internationaal opererende organisaties.

Jij weet dat de belastingwereld voortdurend in beweging is. Daarom krijg jij bij Baker Tilly veel ruimte om je fiscale kennis up-to-date te houden. Zo neem je bijvoorbeeld regelmatig deel aan vaktechnische overleggen en doe je veel aan kennisdeling met adviseurs van andere kantoren.

Wie ben jij?

 • Je hebt een wo-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie (bijna) afgerond;
 • Je hebt een NOB-opleiding afgerond of bent bereid deze te volgen;
 • Je bent een echte teamspeler, inspirerend en overtuigend;
 • Je bent klantgericht;
 • Je weet wat er speelt;
 • Je bent analytisch;
 • Je vindt altijd een oplossing;
 • Je weet wat je (beter) kunt.

Wat kun je verwachten?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.908,- en € 4.846,- met groeiperspectief.
 • Flexibele (hybride) werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • 32 vakantiedagen per jaar omdat wij een gezond werk-privé balans belangrijk vinden.
 • Flexibele (hybride) werktijden, want het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • De juiste begeleiding om jou tot een professional in de branche te maken!

Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met recruiter Michiel Schoneveld via 06-21171210 of m.schoneveld@bakertilly.nl om je twijfels en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -