Korte omschrijving

Wil jij als werkstudent fiscale ervaring opdoen binnen een groeiende organisatie? Dan zoeken wij jou! 

Dit ga jij doen

Als werkstudent ben je beschikbaar om twee of drie dagen in de week op ons kantoor in Heerlen actief te zijn. Je leert door training-on-the-job de fiscale praktijk van onze opdrachtgevers goed kennen en bereid je daarnaast fiscale adviezen voor, schrijft bezwaarschriften en doet jurisprudentie- en bronnenonderzoek. Ook maak je fiscale posities en bereidt je belastingaangiften voor. Zo breng jij jouw kennis écht in praktijk. Elke cliënt is weer anders, dus jouw werkdag zal nooit hetzelfde zijn.

Dit ben jij

Als werkstudent krijg je meteen je eigen plekje binnen het team van (ervaren) fiscalisten. Je leert veel van jouw collega’s en kunt hen alles vragen. De sfeer in het team is goed en daar draag jij aan bij, want jij bent echt onderdeel van het team. Als werkstudent fiscaal herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Gemotiveerde master student WO fiscaal recht of fiscale economie en op zoek naar een fiscale bijbaan naast je studie;
  • Werkt graag in teams en uitstekende communicatieve skills; 
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Staat open voor de fiscale uitdagingen van ondernemers;
  • Je hebt een professioneel-kritische werkhouding en een inventief en ambitieus karakter; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij

De potentie die in jou zit, willen we graag verder ontwikkelen. Je kunt bij RSM rekenen op de begeleiding die hoort bij een toekomstig professional. Want dat ben jij. Afhankelijk van de werkzaamheden ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag. Hierbij houden we rekening met je opleiding, wensen en persoonlijkheid. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding en is ruimte om in dienst te treden bij goed tevredenheid vanuit beide partijen.
Verder bieden wij:

  • Ervaring: we bieden je de mogelijkheid om in een (inter)nationale praktijk ervaring op te doen, waarbij jouw input bijdraagt aan het product.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een marktconforme vergoeding en krijgt de beschikking over een laptop en iPhone van RSM.
  • Informele teamactiviteiten: we zetten graag samen de schouders onder het werk, maar werken is niet het enige dat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Onboarding: wij zorgen voor een goede start van jouw werkstudentschap. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie nog voordat jouw eerste werkdag gestart is.

Geïnteresseerd?

Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met Noa Dekker, onze Campus Recruiter:
Contactpersoon: Noa Dekker
Telefoon: 06 27 09 22 36
E-mail: ndekker@rsmnl.n

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -