Wat ga je doen?

Volg jij op dit moment een WO-studie in de richting van de Fiscaliteit en ben je zoek je een uitdagende stageplek binnen onze Fiscale praktijk? Dan hebben wij een leuke en uitdagende stageplaats voor jou! Voor onze vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo zijn wij op zoek naar leergierige meewerk- of afstudeerstagiaires.

Bij Koenen en Co willen we je graag de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen in de praktijk. Wij horen daarom graag op welke persoonlijke vlakken jij jezelf verder wilt ontwikkelen en dagen je uit om tijdens deze stageperiode het maximale uit jezelf te halen. Om er uiteindelijk een leerzame en leuke stageperiode van te maken, vinden wij het belangrijk om stagiaires van goede begeleiding te voorzien vanuit onze professionals op de werkvloer. Gedurende de hele stageperiode krijg je een persoonlijke mentor toegewezen waarbij je voor al jouw vragen terecht kan. Natuurlijk ga je ook volop samenwerken met de andere collega’s binnen de fiscale praktijk zodat je na deze stageperiode een compleet hebt verkregen van de voorkomende werkzaamheden zoals:

– Het ondersteunen van collega’s bij diverse fiscale vraagstukken.
– Het opstellen van aangiften (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting).
– Samen met collega’s zoeken naar fiscale oplossingen voor onze klanten.

Wat breng je mee?

– Je studeert momenteel aan een WO-opleiding in de richting van Fiscaal Recht of Fiscale Economie.
– Je zoekt een uitdagende stageplek en staat te popelen om het werkveld (verder) te gaan ontdekken.
– Je bent klantgericht ingesteld en werkt gemakkelijk samen in een gezellig team.
– Je wilt het beste uit je stage halen.

Wat bieden we jou?

– Een maandelijkse bruto stagevergoeding van € 750,-
– Reiskostenvergoeding.
– Persoonlijke- en professionele begeleiding.
– Flexibele werktijden.
– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).
– Indien de stageperiode vanuit beide kanten positief is verlopen, behouden wij jou graag als werkstudent gedurende de resterende studieperiode of verwelkomen wij jou graag als junior belastingadviseur!

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij?

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 4 vestigingen (Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond) en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten realiseren we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en laat ons weten waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Geef bij jouw sollicitatie duidelijk aan welke stage- periode en vorm (meewerk- of afstudeerstage) het betreft.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.

Selina Bovij
HR-adviseur

+31 (0)88 774 7540

Locatie

  • Maastricht
  • Roermond
  • Venlo

Vakgebied
Fiscaal & Financieel Advies
Ervaring
Student
Opleidingsniveau
WO
Uren per week
32-40 uur

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -