Voor onze vestigingen in Maastricht zijn wij opzoek naar een Junior Belastingadviseur.

Wat ga je doen?

Natuurlijk heb jij goed opgelet in de collegebanken en weet jij heel veel op fiscaal gebied. Met die kennis informeer en adviseer je onze klanten over allerlei belastingtechnische zaken. Je stelt aangiften op, controleert aanslagen en maakt bezwaarschriften. Je begeleidt en stuurt bij, interpreteert en zoekt naar oplossingen.

Maar, je weet ook dat je niet alles weet. Nu niet, en ook over tien jaar niet. Je bent een leergierige samenwerker die luistert, onderzoekt en doorvraagt. Je volgt de ontwikkelingen op fiscaal vakgebied op de voet en brengt met jouw frisse blik nieuwe ideeën in. Zowel intern als extern ontwikkel je je tot een teamplayer die met andere specialisten en adviseurs naar de beste oplossing zoekt. Alles voor het resultaat. Jouw drive om te groeien is aan!

Wat breng je mee?

– Je hebt WO werk- en denkniveau;
– Je bent vers van school of hebt maximaal 3 jaar ervaring als belastingadviseur;
– Een enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte houding;
– De wil om samen te werken.

Wat bieden we jou?

– Een marktconform+ salaris passend bij jouw opleiding en ervaring;
– 30 vakantiedagen + de mogelijkheid tot koop en verkoop van 6 vakantiedagen (op fulltime basis;
– Flexibel werken met de mogelijkheid om 40% thuis te werken (incl. vergoeding voor jouw thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding);
– Een laptop en recente IPhone;
– Reiskostenvergoeding;
– Een premievrij pensioen;
– Volop ontwikkelings-/opleidingsmogelijkheden middels onze Koenen en Co Academy en/of een op maat afgestemd programma;
– Multidisciplinair werken;
– Leuke en uitdagende klanten;
– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij?

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 4 vestigingen (Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond) en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten beseffen we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.

 

Selina Bovij

Selina Bovij
HR-adviseur

+31 (0)88 774 7540

Locatie
Maastricht
Vakgebied
Fiscaal & Financieel Advies
Ervaring
Young professional
Opleidingsniveau
WO
Uren per week
32-40 uur

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -