Voor onze vestigingen in Maastricht en Venlo zijn wij opzoek naar een (Junior) aangiftemedewerker.

Wat ga je doen?

Als (junior) aangiftemedewerker verzorg je alle voorkomende aangiftewerkzaamheden voor onze klanten zoals aangiften IB, VpB, dividendbelasting en toeslagen. Je onderhoudt daartoe rechtstreeks contact met klanten en collega’s. Je formuleert de opdracht, voert deze zelf uit, of bewaakt de uitvoering door anderen indien hiervan sprake is. Je zorgt dat de oplevering op tijd en conform afspraken plaatsvindt!

Naast het opstellen van fiscale documenten, controleer je ook aanslagen en beslissingen van de belastingdienst. Indien nodig stel je correspondentie en bezwaar- en verzoekschriften op. Als er sprake is van uitstel voor de klant voor het doen van aangiften, dan bewaak je de uitsteltermijnen en geef je een signaal wanneer er actie benodigd is!

Je bent in staat het geheel te overheen te overzien en stemt je aanpak af op de in- of externe klant, de situatie en de prioriteit. Met jouw aanpak, oog voor detail en resultaatgerichtheid doe je er alles aan om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen!

Je bent een leergierige samenwerker die luistert, onderzoekt en doorvraagt. Je volgt de ontwikkelingen op fiscaal vakgebied op de voet en brengt met jouw frisse blik nieuwe ideeën in. Jouw drive om te groeien is aan!

Wat breng je mee?

– Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt al een aantal jaar ervaring als aangiftemedewerker. Echter nodigen wij ook starters uit om te reageren op deze vacature!
– Een enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte houding;
– De wil om samen te werken.

Wat bieden we jou?

– Een marktconform+ salaris passend bij jouw opleiding en ervaring;
– 30 vakantiedagen + de mogelijkheid tot koop en verkoop van 6 vakantiedagen (op fulltime basis;
– Flexibel werken met de mogelijkheid om 40% thuis te werken (incl. vergoeding voor jouw thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding);
– Een laptop en recente IPhone;
– Reiskostenvergoeding;
– Een premievrij pensioen;
– Volop ontwikkelings-/opleidingsmogelijkheden middels onze Koenen en Co Academy en/of een op maat afgestemd programma;
– Multidisciplinair werken;
– Leuke en uitdagende klanten;
– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij?

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 4 vestigingen (Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond) en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten beseffen we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben

Locatie

  • Maastricht
  • Venlo

Vakgebied
Fiscaal & Financieel Advies
Ervaring
Student
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32-40 uur

 

Selina Bovij

Selina Bovij
HR-adviseur

+31 (0)88 774 7540

 
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -