Werkstudent Tax

Ben jij een universitaire student fiscaal recht of fiscale economie die ervaring wil opdoen in een omgeving waarin écht oog is voor elkaar?

Bij CROP is er veel mogelijk. Je wordt gewaardeerd om wie je bent en hebt invloed op de invulling van jouw werkstudentschap. Jij geeft zelf aan binnen welke fiscale vakgebieden jij jezelf wil ontwikkelen en met welke werkzaamheden je ervaring op wil doen. Onze ervaren fiscalisten nemen de tijd en ruimte om jou de begeleiding te geven die bij je past.

Jouw rol
CROP accountants & adviseurs is een moderne organisatie met ruim 300 professionals, verdeeld over onze vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Utrecht.

Wij bieden jou een werkplek aan voor minimaal 2 dagen per week. Als werkstudent wordt je onderdeel van ons team van jonge en ervaren fiscalisten. Je gaat veel van jouw team leren en uiteraard mag je alles vragen.

Door middel van training-on-the-job leer jij alle facetten van onze fiscale praktijk kennen. Je wordt meegenomen in de dagelijkse gang van zaken en afhankelijk van de werkzaamheden ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag. Je werkt voor diverse klanten, van MKB+ tot (beursgenoteerde) internationale organisaties. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het voorbereiden van fiscale adviezen, het voorbereiden van belastingaangiften, het schrijven van bezwaarschriften en het doen van jurisprudentie- en bronnenonderzoek. Jij gaat jouw opgedane kennis direct in de praktijk brengen en kunt daarbij ook contact met de klanten krijgen.

We weten dat goede begeleiding essentieel is voor jouw ontwikkeling, daarom krijg je bij ons een buddy én veel 1-op-1 begeleiding van ervaren fiscalisten. Bovendien ga je samenwerken met onder andere juristen, accountants en corporate finance specialisten, en zo een breed scala aan kennis en ervaring opdoen.

Wil je meebouwen aan een groeiende praktijk en de kans krijgen om betrokken te zijn bij innovaties in het vak, zoals tax technology projecten, samenwerken in een enthousiast en ervaren team én invloed hebben op je werkzaamheden en je carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!

De pluspunten van CROP
De mensen maken CROP. Niet zomaar een slogan. Dit is een gevoel dat je zult ervaren als je bij ons bent. We kijken naar elkaar om, de lijnen zijn kort, we helpen elkaar groeien en ontwikkelen en we zijn integer.

Je gaat werken in een gezellig en loyaal team van enthousiaste collega’s, waar je goed mee kunt sparren en waar respectvol en informeel met elkaar wordt omgegaan. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Wil je graag deels vanuit huis werken of parttime dan is dat mogelijk.
 

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris voor jouw toegevoegde waarde.
 • Goede werk-privé balans door onze tijd-voor-tijd regeling, flexibele werktijden, parttime mogelijkheden en 29 vakantiedagen.
 • Thuiswerkregeling inclusief thuiswerkvoorzieningen.
 • Focus op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door een goede onboarding, training on the job, de jaarlijkse CROParade en onze CROP Young Talent Academy.
 • Laptop en smartphone ook voor privé gebruik.
 •  
 • Premievrij basispensioen met de mogelijkheid tot bijsparen.
 • Ruimte voor ontspanning tijdens het werk met stoelmassage en diverse games op de kantoren.

Wie ben jij?
Onze ideale nieuwe CROP collega:

 • Zit in de eindfase van de Bachelor of Master Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
 • Is ambitieus en gedreven als het gaat om persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Vindt het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Is ondernemend, sociaal en heeft een goed inlevingsvermogen;
 • Heeft een professioneel-kritische werkhouding.

Schroom niet om contact op te nemen, ook wanneer je niet aan alle bovenstaande wensen voldoet. We kijken graag naar de mogelijkheden.

Solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast? Wij komen graag met je in gesprek. Neem contact op met recruiter Gwen Kuijer via 06-10952536. Appen mag ook! We leggen met veel plezier uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen vinden we belangrijk.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -