Junior Tax Consultant

Ben jij als ambitieuze fiscalist (0-3 jaar ervaring) op zoek naar een werkplek waar jouw ontwikkeling en werkplezier centraal staat?

Bij CROP is er veel mogelijk. Je wordt gewaardeerd om wie je bent en geeft zelf vorm aan jouw carrière. Jij geeft zelf aan binnen welke fiscale vakgebieden jij jezelf wil ontwikkelen en met welke werkzaamheden jij ervaring wil opdoen. Onze ervaren fiscalisten nemen de tijd en ruimte om jou de begeleiding te geven die bij je past.

Jouw rol
CROP accountants & adviseurs is een moderne organisatie met ruim 300 professionals, verdeeld over onze vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Utrecht. De Tax & Legal praktijk van CROP groeit hard. Ons team van ervaren en junior fiscalisten en juristen werkt over de kantoren heen met elkaar samen. Je gaat veel van jouw team leren en uiteraard mag je alles vragen.

Als Junior Tax Consultant bij CROP  kun je altijd kiezen tussen all- round advieswerkzaamheden of kun je je specialiseren. We geloven er namelijk in dat je het beste wordt in wat je het leukste vindt. Je signaleert zelf adviesmogelijkheden en werkt deze zowel zelfstandig als in teamverband uit.  Samen met je team adviseer je je klanten en help je hen met de implementatie van de adviezen. Ook vervul je een rol bij de begeleiding van boekenonderzoeken, het voeren van (voor)overleg met de belastingdienst en het adviseren van je klant bij het implementeren van fiscale processen. 

Je bent medeverantwoordelijk voor verschillende projecten, wordt van A tot Z betrokken bij de dossiers en bouwt een diverse klantenportefeuille op die bestaat uit een mix van MKB+ tot (beursgenoteerde)internationale relaties. Door nauw samen te werken in een team van fiscalisten bouw je een brede kennis op van het totale fiscale spectrum. Door veel klantencontact en begeleiding zorgen we er voor dat je snel zelfstandig kunt meedraaien in onze uitdagende portefeuille. Je vergaart meer kennis door interne cursussen en uiteraard volg je de NOB-opleiding.

We weten dat goede begeleiding essentieel is voor jouw ontwikkeling, daarom krijg je bij ons een buddy, mentor én 1-op-1 begeleiding van ervaren fiscalisten. Bovendien ga je samenwerken met onder andere juristen, accountants en corporate finance specialisten, en zo een breed scala aan kennis en ervaring opdoen.

Ben jij WO afgestudeerd (met 0-3 jaar ervaring) en wil jij meebouwen aan een groeiende praktijk en de kans krijgen om betrokken te zijn bij innovaties in het vak, zoals tax technology projecten, samenwerken in een enthousiast en ervaren team én invloed hebben op je werkzaamheden en je carrière? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Binnen CROP staat jouw ontwikkeling, werkplezier en een gezonde balans tussen werk en privé voorop.

De pluspunten van CROP
De mensen maken CROP. Niet zomaar een slogan. Dit is een gevoel dat je zult ervaren als je bij ons bent. We kijken naar elkaar om, de lijnen zijn kort, we helpen elkaar groeien en ontwikkelen en we zijn integer.

Je gaat werken in een gezellig en loyaal team van enthousiaste collega’s, waar je goed mee kunt sparren en waar respectvol en informeel met elkaar wordt omgegaan. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Wil je graag deels vanuit huis werken of parttime dan is dat mogelijk.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris voor jouw toegevoegde waarde.
 • Goede werk-privé balans door onze tijd-voor-tijd regeling, flexibele werktijden, parttime mogelijkheden en 29 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband).
 • Thuiswerkregeling inclusief thuiswerkvoorzieningen.
 • Focus op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door een goede onboarding, training on the job, NOB-opleiding, de jaarlijkse CROParade en onze CROP Young Talent Academy.
 • Laptop en smartphone ook voor privé gebruik.
 • Mobiliteitsregeling of fiscaal voordelige fietsleaseregeling.
 • Premievrij basispensioen met de mogelijkheid tot bijsparen.
 • Ruimte voor ontspanning tijdens het werk met stoelmassage en diverse games op de kantoren.

Wie ben jij?
Onze ideale nieuwe CROP collega:

 • Heeft een Universitaire opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht afgerond;
 • Heeft 0-3 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een accountants- belastingadvieskantoor;
 • Is ambitieus en gedreven als het gaat om persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Is ondernemend, sociaal, in staat om te netwerken (extern en intern) en hebt een goed inlevingsvermogen;
 • Is accuraat, heeft oog voor risico’s en handelt als een integer belastingadviseur in de uitoefening van het vak;
 • Vindt het leuk om deel uit te maken van een dynamisch en enthousiast team.

Schroom niet om contact op te nemen, ook wanneer je niet aan alle bovenstaande wensen voldoet. We kijken graag naar de mogelijkheden.

Solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast? Wij komen graag met je in gesprek. Neem contact op met recruiter Gwen Kuijer via 06-10952536. Appen mag ook! We leggen met veel plezier uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen vinden we belangrijk.

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -