Fiscaal adviseur in Heythuysen

‘Zelfstandig, proactief en resultaatgericht’ zijn woorden die jou omschrijven. Jij laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen en met jou samen te werken. Je komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Met fiscale vragen kunnen klanten en collega’s bij jou terecht, want jij gaat altijd voor het beste resultaat.
Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties. Bij onze klanten, veelal familiebedrijven, gaat het om een veelheid van fiscale aspecten. We creëren samen meerwaarde voor onze klanten, omdat we concrete, begrijpelijke adviezen geven waarbij alle facetten voor de ondernemer of privépersoon zijn meegewogen. 

Wat ga je doen als fiscaal adviseur?

Als fiscaal adviseur adviseer je ondernemers op een breed terrein van fiscale aspecten, zowel zakelijk als privé. Je beschikt al over enkele jaren kennis en ervaring met fiscale vraagstukken voor ondernemers. Daarnaast ben je klantgericht en oprecht geïnteresseerd, waardoor je de echte vraag van de ondernemer boven tafel krijgt. Hiermee kom je tot praktische oplossingen voor de diverse fiscale vraagstukken.
Maar dit doe je niet alleen! Als fiscaal adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten! Met ruim 1.100 collega’s in Nederland zijn er diverse specialisten te raadplegen.
Het team Fiscaal en Juridisch in ons cluster Brabant/Limburg met kantoren in Heythuysen, Uden en Raamsdonksveer, bestaat nu uit 10 collega`s en we willen samen graag groeien!

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding of leaseauto
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Thuiswerkbudget t.w.v. €500 euro, thuiswerkvergoeding en mogelijkheid tot hybride werken
  • Volop ontwikkelmogelijkheden middels de Alfa Academy
  • Individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra vakantiedagen of extra salaris
  • Optie om mede-eigenaar te worden van Alfa waardoor je meedeelt in de winst

Vragen over je toekomstige baan?
Esther Van Uitert 088-2532076

bekijk de vacature hier.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -