Junior btw-adviseur – Randstad

Binnen onze btw-praktijk zijn wij flink aan de weg aan het timmeren. Om onze groei en ambitie te kunnen realiseren – het worden van een toonaangevende ‘speler’ in de fiscale markt – hebben wij momenteel plek voor onder meer een btw-adviseur.

 

Dit ga je doen

Uniek aan deze functie is de grote mate van verantwoordelijkheid die je vanaf je eerste werkdag toebedeeld krijgt. Een onderdeel daarvan is dat je in het kader van je werkzaamheden veel contact zult hebben onderhouden met (eigen) klanten. Je staat daar overigens niet alleen voor. Je collega’s, waar je nauw mee zult samenwerken (en ook zult begeleiden), ondersteunen je daar uiteraard bij.

Bij PKF Wallast hebben we overigens een erg gevarieerde (internationale) cliëntenportefeuille – en maken wij onderdeel uit van het wereldwijde PKF-netwerk . Ten opzichte van andere kantoren zijn de voordelen van het werken bij ons de echt meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden en de work-life balance die dik in orde is!

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Je komt in aanmerking voor een auto van de zaak
 • Goed carrièreperspectief
 • Volledige studiekostenvergoeding
 • Premievrij pensioen
 • 29,5 vakantiedagen + 9,5 verlofdagen bijkopen of verkopen
 • Eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid om parttime te werken

Wat we van jou verwachten:

 • Je hebt bezig met de universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie
 • Je hebt eventueel aanvullende cursussen/opleidingen gevolgd op het gebied van de indirecte belastingen
 • Je hebt maximaal 3 jaar relevante werkervaring in de btw
 • Je bent zelfstandig en in de volle breedte van de btw inzetbaar
 • Je bent energiek, ondernemend ingesteld en beschikt over commerciële en sociale vaardigheden
 • Je kan samenwerken met verschillende collega’s uit andere vakgebieden

TEAM

Het btw-team bestaat op het moment uit 7 collega’s. Samen met de partner indirecte belastingen zorg je voor de verdere uitbouw van de btw-praktijk. Binnen de groeiende organisatie krijg je volop de ruimte om te ondernemen. In je dagelijkse advisering houd je rekening met de wensen van de klant, je signaleert snel kansen en risico’s en betrekt proactief de adviseurs op andere gebieden. Deze rol kan op elke vestiging vervuld worden.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 First Maastricht | Made with love  .
Top
Bezoek ons ook op:  - - -